Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pbe

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie mam tam konta, a jak klikam Register to przechodzi do rejestracji na zwykłego lola

Grałem tam kiedyś, ale hasła do konta nie pamiętam.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ale nie mam tam konta, a jak klikam Register to przechodzi do rejestracji na zwykłego lola

Grałem tam kiedyś, ale hasła do konta nie pamiętam.

Jeżeli to było dawno temu, to pewnie już zabrali Ci dostęp do PBE (od teraz co jakiś czas zmieniają graczy). 

https://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe - kliknij "Mój status na serwerze PBE"

@SlavesCity Umiem, piszę tylko, że ta czy siak te konto już jest nieaktywne.

Co wyświetla Ci się po kliknięciu na "Mój status na serwerze PBE"?

Opublikowano

@Seldek IV Umiesz czytać? Nie mam hasła do tamtego konta, a e-maila nie znam, bo kumpel dał mi to konto.

Dobra, jakoś odzyskałem konto. Po zalogowaniu, jak wszedłem tam gdzie kazałeś, to miałem możliwość zostania testerem ;/

A skąd pobrać pbe? Muszę mieć najpierw pobrać zwykłego lola?

"Udało ci się trafić na listę kandydatów. Cierpliwości – mamy mnóstwo kandydatów, ale niewiele miejsc; nie gwarantujemy, że każdy zostanie testerem. Jeżeli zostaniesz przyjęty do testowania, skontaktujemy się z tobą przez e-mail i będziesz móc założyć konto testowe.

Nowi testerzy rekrutowani są co kilka tygodni. Po sprawdzeniu kilku podstawowych kryteriów, proces doboru zależy od tego, co aktualnie testujemy: jeśli tworzymy bohatera, łączącego cechy obrońcy i wspierającego, prawdopodobnie zaprosimy graczy, którzy często grają Leoną i Tarikiem.'

Opublikowano

WTF?! Wcześniej na stronie się logowałem bez problemu, wchodzę w grę, nie działają mi passy. Na stronie tak samo. Usuneli mi konto?

Dobra fail. Logowałem się na zwykłym lolu, nie na pbe..

Wchodzę na stare konto i informacja: This account is currently inactive.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...