Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek.

Whx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko, potrzebowałbym zarobić około 40 zł do 12 grudnia, przez internet z wypłatą zarobionych środków na paypal. Dodam, że mam na fejsie stronę 10k like. Jakieś propozycje? :>

Opublikowano

K***a jak ja bym takich smieci kopal siano na ziemiblerzy wystarczy je podniesc.

Wyjebać Ci muke w szczepionkę cwelu? 

Opublikowano

dobra to sluchaj.Zmow sie z kolegami (mam nadzieje ze ich masz).niech kazdy zwas przyniesie po kilka butelek, najlepiej dwulitrowych, im wieksze tym lepsze.ubierzcie sie jakos prawilnie to jest w dresy i skurzane kurtki, niekoniecznie ale milo widziane.potem pojdzcie do KFC bo tam sa darmowe dolewki nie? i po prostu te wszystkie butle napelnijcie.Jakby kasjerki zaczely sie pruc ze se dolewacie ciagle to wytlumaczcie im grzecznie ze przenies sa dolewki kur wa darmowe wiec jaki ma problem moze nie chce tu pracowac czy cos takiego.i potem z tymi butlami idzcie na rynek, ogolnie tam gdzie jest duzo ludzi i sie pytajcie po prostu czy chca sie napic np. za 50 gr albo chca kupic 2 litry pepsi sprajta czy czego tam dolejecie za tam powiedzmy 3 zeta, wiadomo ludzie idom z zakupow chce im sie pic czy cos.mozecie to powtarzac kilka razy i jak sie zepniecie to zarobicie spokojnie po stowce na tydzien a nawet wiecej.

Opublikowano

dobra to sluchaj.Zmow sie z kolegami (mam nadzieje ze ich masz).niech kazdy zwas przyniesie po kilka butelek, najlepiej dwulitrowych, im wieksze tym lepsze.ubierzcie sie jakos prawilnie to jest w dresy i skurzane kurtki, niekoniecznie ale milo widziane.potem pojdzcie do KFC bo tam sa darmowe dolewki nie? i po prostu te wszystkie butle napelnijcie.Jakby kasjerki zaczely sie pruc ze se dolewacie ciagle to wytlumaczcie im grzecznie ze przenies sa dolewki kur wa darmowe wiec jaki ma problem moze nie chce tu pracowac czy cos takiego.i potem z tymi butlami idzcie na rynek, ogolnie tam gdzie jest duzo ludzi i sie pytajcie po prostu czy chca sie napic np. za 50 gr albo chca kupic 2 litry pepsi sprajta czy czego tam dolejecie za tam powiedzmy 3 zeta, wiadomo ludzie idom z zakupow chce im sie pic czy cos.mozecie to powtarzac kilka razy i jak sie zepniecie to zarobicie spokojnie po stowce na tydzien a nawet wiecej.

Już jakaś pizda tak próbowała. Nie wyszło

https://www.youtube.com/watch?v=QdtQKRVCgQg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...