Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LolReplay i BaronReplay

Nexusetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z tym i tym programem zacznę od LolReplaya - Nagrywa filmy ale nie da się ich odtworzyć wyskakuje błąd ze jest w starym formacie i po probie włączenia robi się czarny ekran ładowania i wywala.
BaronReplay w ogóle nie nagrywa wyskakuje "Record failed this reason is reason" i nic więcej żadnego infa dalszego..
Może ktoś pomóż czy jest jeszcze jakiś inny recorder z lola?

MEGUSTA

Opublikowano

Mam to samo nie potrafię tego ogarnąć ,a jak nagram to piszę ,że trwa nagrywanie i konwertowanie mija.. pare dni dalej to samo... ,a potem nie da się odtworzyć bo inny patch

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie sądzę żeby reinstall miał wszystko załatwić, wole żeby ktoś mi wytłumaczył jak załatwić ten problem a nie instalować codziennie od nowa grę :D Problem jest nadal pomocy!!

MEGUSTA

Opublikowano

Lol Replay aktualnie nie działa.

Próbowałem naprawiać/instalować inną wersje/reinstalować na inne dyski itp. i nic to nie dało.

Wydaje mi sie, że po prostu coś się zepsuło i możemy tylko czekać aż to naprawią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...