Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala po wyborze postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, edytuje clienta. Pokazuje mi,ze serwer chodzi. loguje sie i jak wybieram postac wywala do wyboru channeli. blad w sysser :

203 10:49:09961 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 3925

1203 10:49:09968 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 6236

1203 10:49:09968 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 6257

Wiem,ze blad w item_list ale kiedy edytuje item list, TABy sa dobrze ustawione, poprawiam je. Zapisuje i nadal ten sam blad. Co moze byc przyczyna ?
Opublikowano

pliku log nie posiadam w cliencie. posiadam pliki alios2, client Lastivi, zmienilem tylko w root serverinfo.py , i wywala bledy z item_list. wchodzilem w item_list od nowa dawalem TABy i dalem to samo. Nic innego nie wywala tylko blad item_list 

@TM-r3acT

Opublikowano

locale/pl/item_list.txt 1 pusta linia na samym koncu pliku ;)

@edit: sprawdzilbym  jeszcze te linie, ktrore wysypal ci syserr

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

dodalem 1 pusta linie, ale dalej wywala te same bledy.

dodaje TAB'y i nadal to samo. w Icon sa ikonki, wiec je dobrze czyta. Nie mam zielonego pojecia co z tym. -.-

Opublikowano

pliku log nie posiadam w cliencie. posiadam pliki alios2, client Lastivi, zmienilem tylko w root serverinfo.py , i wywala bledy z item_list. wchodzilem w item_list od nowa dawalem TABy i dalem to samo. Nic innego nie wywala tylko blad item_list 

@TM-r3acT

a jak serverinfo.py są normalnie z lastivi to dalej jest to co jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...