Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny nerf WW, nowy przedmiot, aktualizacja tekstur

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodatkowo zmieniono kolor ramek na ekranie wczytywania się i tryb Legend of the Poro King otrzymał inne tło podczas ładowania się gry, plus jeszcze zmiany w postaciach i przedmiotach.

PL

http://polscygracze.pl/pbe-02122014-aktualizacja-tekstur-aktualizacja-ramek-ekranu-wczytywania-kolejny-nerf-warwicka/

EN

http://www.reignofgaming.net/news/30302-unofficial-pbe-patch-notes-for-12-2-2014

Warwick dostał chyba aż za porządnego nerfa, początkowo miał 250/335/420 dmg na ulcie, a teraz ma 150/250/350

Opublikowano

WW nerf, ale item na junglę wrócił do poprzedniego stanu, fakt, że na linię będą go już pickowały tylko trolle to co innego, wiadomo, jaki Riot ma stosunek do nerfów (jak ktoś nie wie: znerfić w piździec wszystko co się da, zamiast zastanowić się nad optymalnym zbalansowaniem)

Opublikowano

Dobranoc cassiopeio. :)

Po co komu Cassio? xD Skoro mamy Xeratha aka trafiam wszystko i c**j, Syndre aka combo w pól sekundy czy Jayce'a jebaka.

Co do WW to ładnie go tyrają xD. Ale w late i tak da po mordzie jak sie wystackuje ale przynajmniej nie zabije na combo tak myślę.

I z*********e, że dla Sejuani takiego wielkiego buffa chcą dać. Aż się zdziwiłem, że ponad 100 many na 1lvlu jej dodają..

Opublikowano

Tylko dlatego że Cassio grają na Bolach itp i cisną ostro to ją nerfią? Widzę że teraz będą specjalne zmiany dla graczy z Bolem/L#. Pozdro...

Co do WW to wiadome było, textury malzy takie sobie(jak większość ostatnio), nowy item ciekawy tzn dobra inicjatywa, ale ogólnie to tak średnio. Brakowało mi itemka z ap resistem+armor tylko nie widzę tego activa w late game+wszędzie wciskają te hp regen -.-

Ramki nawet spoko, Seju-duży buff o.O chociaż wydaje mi się że i tak go zmniejszą , Soraka-trudno mi stwierdzić bo ostatnio mało ją widuje, ale powinni z Soną coś zrobić. Ostatnio po tych zmianach tak ciśnie... Panth-nie wiem po co ta zmiana. Cały czas było oki i nagle basic attack speed im się o 0.035 nie zgadza. Może ma to jakiś związek z dragonem czy coś? o.O

Taka moją opina :) Pozdrawiam.

@aa do Seju nowy skin ma wyjść dlatego pewnie tak ostro ją buffują(żeby hajs się zgadzał) :D

@@oo Guardian Angel na PBE ma teraz 50 magic resista i jest droższy o 100g. Nawet nie wiem kiedy go zmienili.

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...