Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione itemy

GRZYBIARZ12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak 14 napisałem do supportu steam ze okradli mnie z itemów i załączyłem zdj oczywiscie po angielsku a 21 po polsku i nadal nie otrzymałem odpowiedzi -.- co mam robić ? może coś źle napisałem... 

czy może założyć nowe konto na stronie supportu steam na nowym emailu i napisać od nowa 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Itemów ci nie oddadzą, nie łudź się nawet. Jedyne co możesz zrobić to zgłosić tego kto cię okradł a oni to sprawdzą i się tym zajmą.

graphic.png

Opublikowano

@Rocky. Jak moich kumpli okradli, to steam napisało, że nie odpowiada za to, że ktoś jest idiotą i nie wie co akceptuje/pobiera i później wychodzą takie historyjki ze skradzionymi skinami.

graphic.png

Opublikowano

@Yrokin Steam ma obowiązek oddać skiny i zawsze oddaje. Słyszałem o wielu przypadkach kradzieży skinów i zawsze Volvo prędzej czy później oddawało.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@Yrokin Steam ma obowiązek oddać skiny i zawsze oddaje. Słyszałem o wielu przypadkach kradzieży skinów i zawsze Volvo prędzej czy później oddawało.

Daj punkt w regulaminie, gdzie jest napisane, że Steam bierze za Ciebie odpowiedzialność jeżeli Cie okradną i MUSZĄ Ci oddac te skiny? Znalazłeś? Już? ahh tak, nie ma.

To samo jest ogólnie z tą całą platformą Steam :)  Steam padnie w końcu umówmy się.. i co będziemy mieli? Gówienko ;]  Napisane jest, że gry są właśnością Steamu a my je tylko "wypożyczamy" pozdrawiam i polecam przejście na inne platformy ;]

Opublikowano

Gowno wiecie i w d***e byliscie. Jesli uzyjesz mozgu to steam zwroci ci itemy tylko trzeba rozsadnie napisac.

Steam nie padnie nie ma nawet takiej mozliwosci, ale na uzytkownikow maja wyjebane od dawna. Nachapali sie kasy to tera brzuchem do gory leza.

graphic.png
Opublikowano

ale dziwne jest to że nawet nic nie odpisali -.- 

Opublikowano

2695114176137201103382.jpg

"Które twoim zdaniem zostały wymienione niesprawiedliwie".

Jak Ci ktoś ukradnie samochód to ubezpieczyciel ma obowiązek Ci dać nowy albo kasę, ale jak wymienisz się (sprzedasz) ten samochód to nie możesz później wymagać od ubezpieczyciela, żeby Ci go oddał. To to samo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czyli według was mogę mieć w ekwipunku 5 kos napisać do mojego ziomka, żeby mi je ukradł jakimś programem i napisać do supportu, a ten dam i kolejne 5 kos i tak raz na dwa miesiące super biznes.

Opublikowano

Zależy jak wartościowe miałeś itemy, im bardziej wartościowe tym bardziej interesują się tematem. Napisz jeszcze raz do supportu, a może oddadzą, tylko musisz mieć odpowiednie dowody kradzieży.

@1361622928-U485574.pngUglyPanda
Zapoznaj się z znaczeniem słów 'dać' i 'oddać' 

Opublikowano

Pisz jeszcze raz, ja mam znajomego co ktoś mu ukradł skiny tak lekko ponad 100 euro.

Napisał do nich dał ss'y itd. Po 4 dniach dostał mail'a i zwrot itemów.

Więc pisz bo opłaca się tym bardziej jeżeli miałeś wartościowe skiny.

Opublikowano

napisałem jeszcze raz ;/ tylko ciekawe ile będę czekał na odp 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...