Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane Tp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem to bugowanie się tp. Otóż gdy gdzieś się tepnę to wywali i później nie mogę się już zalogować, bo dzieje się to samo. Niedawno nie działały mi inne mapki ponieważ dałem za mało ramu na server. Teraz nie działa mi nic innego prócz m1, nawet m2 nie działa co jest dziwne. Próbowałem dawać więcej ramu lecz dalej to samo, więc problemu przez ram nie ma. Porty w portmapie też mam te same. Ale stało się to po dodaniu plików z tego oto tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/120198-tekstury-greckie/page__p__779377__hl__tekstury%20greckie__fromsearch__1entry779377 . W navicacie zrobiłem tak: skasowałem mob_proto, dodałem to z tamtego folderu, są tam te wszystkie moobki z atlanty i kilka nowych. Do clienta wkleiłem pliki monster.. A z folderu winSCP nic bo nie wiem jak to się dodaje. Zostawiłem to tak jak było, nie wiem jak odinstalować pliki z navicata bo starego mob_proto nie mam. Czy zbugowane tp może być przyczyną nie dodania plików z wolderu winSCP jeżeli tak, to może ktoś wie jak to sie wgrywa?? Za odpowiedzi daję +. Ale proszę bardzo o pomoc bo straciłem 2 postaci z GM. Jedną na dolinie, a drugą (to dziwne) w m2. Z góry dzięki, pozdro.

Opublikowano

Odświeżam temat, pomoże ktoś, napewno ktoś wie jak dodaje się te pliki z folderu winSCP , naprawdę pomóźcie bo mi się server psuje a granie tylko w m1 to raczej żadna zabawa nie jest.

Opublikowano

Jest jeszcze jedna rzecz.

Możliwe, iż masz coś źle w PortMap'ie i się buguje.

Jak możesz to daj ss okna PortMap, a postaram pomóc Ci.

"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim

jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi."

- Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

podpisf.png