Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najnowszy launcher.

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciałbym zapytać czy jest jakiś darmowy launcher który pozwoli mi grać na najnowszej wersji bez konta premium (podobnie jak na MinecraftSP), aby sobie pobudować trochę i poprzypominać sobie czasy MC i zobaczyć jak dużo się zmieniło... :)

Myślałem o tym życzu ale dużo o nim się naczytałem i jakoś się martwię...

Opublikowano

Da radę jakiś taki najlepszy bez zbędnych modyfikacji? Zależy mi głównie na tym, aby sobie na single pograć :)

Mogę Ci polecić Magic - Launcher porządny launcher bez zbędnych modyfikacji i jest dobry. 

http://www.minecraftmine.org/magic-launcher-minecraft/

Nie ma z tych launcherem żadnych problemów opinia również dobra wypróbuj ten launcher ;)

Opublikowano

Przecież tak samo możesz grać na normalnym launcherze minecrafta klassycznym nopremium. Ściągnij tylko wersje SP/Cracked najnowsza. 1.8 jest chyba najnowsza prawda?

Kappa.

Opublikowano

Polecam launchera Extreme Team. Ma mozliwość właczenia alternatywnego kodowania grafiki. Wyłącza rozpoznanie OpenGL na rzecz trybu sprzętowego, w zależności od posiadanego typu karty graficznej. Szczególnie dobre przy kartach zintegrowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...