Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka problemow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem od kilku dni z:
Kursorem, mianowicie, jak chce kupic czy przesunac item, czy rzucic pinga, to kursor reaguje dziwnie, niby kilka, ale nei dziala, dopiero jak przytrzymam przez 2 sekundy. Podczas pingowania, normalnie jak rzucam, to leca rozne pingi, raz cofaj sie, raz pomocy, raz uwazaj... roznie lataja. A sklep to juz masakra, takie zciny w sklepie ze glowa boli. Nastepnie TF, i rozgrywka, czeste zciny gry na 1-3 sekundy. Bez L# takiego problemu nie ma. Porbralem jeszcze raz calego L# ale to nic nie dalo. Aaa i spadek fpsow, nie wiem co zrobic zeby podniesc te fpsy... normalnie bez L# to ponad 80fpsow, z L to 15-25... wiem wiem, powylaczac draw itp itd... ale nie pomaga.

Opublikowano

Tak, a co do fps - im wiecej skryptow tym mniej fps, wiec najlepiej wybrac te najbardziej potrzebne ;) lub polecam w google "poradnik wiecej fps w lolu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...