Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4death.pl Nabijanie PŻ jeśli masz 2 komputery lub dobrego kumpla (do 850k) na dzień

gtxzx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co potrzebne? 2 kompy / lub kumpla ale wtedy będziecie musieli się podzielić, rotuter, EasyClicker Pro 1.3v - uruchamiacie go na win7 jako administrator

Metina  otworzyć w okienku tam gdzie będziemy klikać aby wstawać :)

Na 1 komputerze blokujemy spacje to chyba każdy wie jak zrobić.. polecam z metinem w oknie wtedy można robić na kompie inne rzeczy.

Na 2 komputerze odpalamy program EasyClicker Pro 1.3v, oraz uruchamiamy metina 4death w oknie

Czyli jak to wygląda? normalnie na 1 komputerze zabijamy postać a na 2 wstajemy postacią :) To jest tak proste że chyba nie będzie pytań.

1. Tak ma wyglądać easy clicker możecie zmienić szybkość klikania wg. wymagań.

204501417548254214237.jpg

2. Tak ma wyglądać otwarty metin wraz z programem na komputerze w którym będziemy wstawać.

- Kursor myszki ma być położony na Rozpocznij Tutaj.

907871417548257214237.jpg

Zapomniałem dopisać ktoś by się spytał jak to możliwe że aż tyle, także już odpowiadam :)

1h=60min=3600s

3600*24h=86400x10pż= 864000 pż na 24h bo idzie wstawać lekko raz na sek :) chyba że ktoś ma słaby internet.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to kto dostaje te 10pż za killa ? ten, który pada czy ten który zabija?

ciekawy system mi się wydaję

tak btw idzie chyba zrobić to na jednym pc

@jesczez powiedzcie czy dużo osób online/dzień

Hejo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to grałem raz na 4death, ale dzięki takim poradnikom administratorzy będą już wiedzieć i prawdopodobnie zlikwidują... Ale poradnik ładnie zrobiony. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa, ale wywala mnie po paru zabiciach. Jak z tym sobie poradzić?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba raczej każy kto gra na tym serwerze wie o nabijaniu pz i nie raz nabijał se pz dla nowych może sie przydać i bijac cały czas jedną postać to po około 200 killach wyskakuj informacja żę nabijasz kille i możesz dostać bana.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...