Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - uczyć się grać czy cheatować?

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem w/w gry. Dlatego w związku z tym, pytam czy lepiej uczyć się grać legit, czy po prostu cheatować (z kasą na WH nie ma problemi xD).

W lolu czy TS zawsze cheatowałem.

Opłaca sie czy nie? XDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Co za głupie pytanie. Chcesz psuć innym rozgrywkę to cheatuj, a jeśli chcesz poznać fajnych ludzi i grać z nimi to nie czituj i graj normalnie!

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem w/w gry. Dlatego w związku z tym, pytam czy lepiej uczyć się grać legit, czy po prostu cheatować (z kasą na WH nie ma problemi xD).

W lolu czy TS zawsze cheatowałem.

Opłaca sie czy nie? XDD

Jeżeli chcesz szybkiego VAC'a to próbuj na cheatach.

Jeżeli chcesz grać dla zabawy to tylko i wyłącznie czysto.

Opublikowano

Kolego graj czysstoo ;) Z grania na cheatach nie ma żadnej korzyści i szczególnie Ci tego odradzam po banach profesjonalnych graczy CS:GO ;)
Nawet nie próbuj niczego odpalać bo prędzej czy później dostaniesz bana. To nie jest 1.6, że odpalałeś co chciałeś i nie było bana, tutaj jest inna bajka.

Opublikowano

Co 2 pisze o banie i co 2 chyba zapomniał że istnieje coś takiego jak płatne czity gdzie przy najlepszych bany na 2 lata nie sięgają 5 ludzi. 

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw Nie zgodze się. Nawet najlepsze cheaty nie działają dłużej niż 1/2 miesiące. System VAC jest już tak dopracowany że niestety ale nie przeoczy nawet najlepszy cheat.

11miechow jechanka i nic :?

Opublikowano

No dobra przekonaliście mnie XDD

Na początek na botach czy od razu na serwery/ranki?

Kocham Renissance.

Opublikowano

jak masz private codera, to bez bana ujdziesz. ps. organner nie miał długo detekcji aż do czasu maja 2013, najlepszy cheat a teraz go robią pod kilka lat tak więc czekamy.

Graj czysto, będzie najlepiej. Może kiedyś będziesz sławnym graczem ;).

@Morness

nie ranki, bo dość widzenia silverów lamiących jak g* za przeproszeniem. Dobij te z 20-50h na normalach i możesz zacząć grać rankedy, chyba że chcesz trafić do niskiej ligii ( czytaj. silver 1/2/3 )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Alternatyw Nie zgodze się. Nawet najlepsze cheaty nie działają dłużej niż 1/2 miesiące. System VAC jest już tak dopracowany że niestety ale nie przeoczy nawet najlepszy cheat.

Zwłaszcza, że esea ostatnio znalazła nowy sposób wykrywania cheatów (KQLY i SF) i przekazała te informacje do valve ponoć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...