Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

soft aim

karkar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy istnieję (dostępny w internecie) skrypt lub hack, który pomaga nam w celowaniu. Albo zwiększa hitboxa lub cokolwiek co ułatwni wygranie meczu. Najlepiej niewykrywalny, nie chodzi mi o typowego aima czy wh. Dziękuję

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jeden gościu oferował 1000€ ( na polskie około 4200zł ) za takie cudo, wątpie że dostaniesz to tanio ( poniżej 50zł ).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ale jakie cudo, miałeś na myśli :D

Takie cudo, że używali/używają tego profesjonalni gracze :-) 

Poszukaj prywatnych coderów, może za 100 euro takie coś dostaniesz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Szymico

Czyli chcesz mi powiedzieć, że ten skrypt jest na tyle bezpieczny, że nie wykrywalny a znacznie pomaga zawodnikom ? W takim razie jedna osoba co zakupi ten skrypt za 100zł może przekazywać go dalej i dalej.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

@Szymico

Czyli chcesz mi powiedzieć, że ten skrypt jest na tyle bezpieczny, że nie wykrywalny a znacznie pomaga zawodnikom ? W takim razie jedna osoba co zakupi ten skrypt za 100zł może przekazywać go dalej i dalej.

Nie :) Tylko jedna osoba go może używać, jak będzie go miało więcej to większe prawdopodobieństwo, że go wykryją.

A te skrypty co mają profesjonalne gracze nie kosztują 100zł, tylko 1000 euro, więc znacznie więcej.

Aczkolwiek jak Ty sobie poszukasz prywantego kodera, to za 400zł powinien Ci zrobić jakiegoś haksa :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

pajace to jest silent load razem z gearem loadowane mam taki hax napisany przez mojego znajomego z niemiec wraz z podlaczeniem sluchawek instaluje oprogramowanie.

Opublikowano

pajace to jest silent load razem z gearem loadowane mam taki hax napisany przez mojego znajomego z niemiec wraz z podlaczeniem sluchawek instaluje oprogramowanie.

Widzę mamy "mistrza" i znawce na forum. 

Może i masz wiedzę o tym, ale odzywaj się ;) bo to "pajace" nie jest na miejscu.

I to nie jest temat do chwalenia się czego masz, a czego nie. Tylko żeby komuś pomóc.

Opublikowano

Widzę mamy "mistrza" i znawce na forum. 

Może i masz wiedzę o tym, ale odzywaj się ;) bo to "pajace" nie jest na miejscu.

I to nie jest temat do chwalenia się czego masz, a czego nie. Tylko żeby komuś pomóc.

no to mu pomagam przyglupie lol.

Opublikowano

Dzięki, a co sądzicie o Autoshocie od iammaddog? Warto na nim grać, w teori niby op. Przykład tt dust2 i awp, celowanie się w drzwi i przynajmniej jednego powinno zabic :/ ale w praktyce jak to wygląda?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dzięki, a co sądzicie o Autoshocie od iammaddog? Warto na nim grać, w teori niby op. Przykład tt dust2 i awp, celowanie się w drzwi i przynajmniej jednego powinno zabic :/ ale w praktyce jak to wygląda?

no graj jak chcesz vaca dostac.

Opublikowano

Jak chcesz coś co pomaga w celowaniu to szukaj haxów z seedem w triggerbocie :3

Przykład: aimware.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...