Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kombinacja SKRYPTÓW Pod SUPPORTA (Thresh)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciał bym, aby ktoś ogarnięty polecił mi jakieś skrypty na SUPPORTA głównie chodzi mi o postać Thresh'a. Znam Skrypt "SUPPORT" Lecz on bardzo rzadko trafia z Q itp. Jest ktoś w stanie polecić mi jakiś lepszy skrypt oraz jeszcze jakieś skrypty, które mogły by mi się przydać w przyszłości ? ;)

Opublikowano

UltimateCarry + SAwarness/Tracker (wykrywanie wardów itp.) + PerfectWard

Z tego co się dowiedziałem to skrypty "UltimateCarry" i tym podobne nie działają gdyż ich twórca otrzymał bana.

A co do dwóch pozostałych skryptów :  SAwarness/PerfectWard to do czego one służą ??

Opublikowano

Mógł byś mi podesłać ten skrypt EXE??

To sobie poszukaj?

Opublikowano

To sobie poszukaj?

Z tego co się dowiedziałem to skrypty "UltimateCarry" i tym podobne nie działają gdyż ich twórca otrzymał bana i z Githuba tego użytkownika ich nie pobierzesz. 

Umiesz czytać wgl człowieku ?? Spamu zbędnego tutaj nie potrzebuje ...

Hehem niestety wyskakuje błąd i nie da się tego zainstalować : /

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem to skrypty "UltimateCarry" i tym podobne nie działają gdyż ich twórca otrzymał bana i z Githuba tego użytkownika ich nie pobierzesz. 

Umiesz czytać wgl człowieku ?? Spamu zbędnego tutaj nie potrzebuje ...

Skrypty napisane przez team xSLx oraz Lexxes'a zostały usunięte z platformy "GitHub".

Lexxes został zbanowany na Joduska.me ponieważ złamał regulamin.

Wszyscy Ci, którzy używali skryptów napisanych przez xSLx team oraz samego Lexxes'a zostały wysłane dane takie jak "HWID, IP, nazwa konta w lol'u + nie wiadomo co jeszcze" na serwer Lexxes'a.

Sprzedawał on także skrypty, co jest zakazane przez administrację L#.

Skrypty te, powodowały także spadki fps w grze.

QUhIR7.png

Opublikowano

HeheheM wiec pytanie, xSLx-TargetSelector , xSLx-Orbwalker są bezpieczne czy nie? ( Z Twojej najnowszej paczki) oraz czy wgl wszystko tam jest chwilowo "bezpieczne".

Opublikowano

Skrypty napisane przez team xSLx oraz Lexxes'a zostały usunięte z platformy "GitHub".

Lexxes został zbanowany na Joduska.me ponieważ złamał regulamin.

Wszyscy Ci, którzy używali skryptów napisanych przez xSLx team oraz samego Lexxes'a zostały wysłane dane takie jak "HWID, IP, nazwa konta w lol'u + nie wiadomo co jeszcze" na serwer Lexxes'a.

Sprzedawał on także skrypty, co jest zakazane przez administrację L#.

Skrypty te, powodowały także spadki fps w grze.

Właśnie obiło mi się coś o uszy, że któreś skrypty niby wykradają dane IP komputera,Login konta, Nick itp ale nie wiedziałem, że akurat te od xSLx oraz Lexxes'a itp

Opublikowano

HeheheM wiec pytanie, xSLx-TargetSelector , xSLx-Orbwalker są bezpieczne czy nie? ( Z Twojej najnowszej paczki) oraz czy wgl wszystko tam jest chwilowo "bezpieczne".

Biblioteki xSLx są bezpieczne, sprawdzałem.

UCP będę dopiero sprawdzał pod tym kątem.

Okej, czyli tak.

Wykradano dane wszystkim, grożono banicją konta w lol'u oraz zablokowaniu skryptów na HWID oraz IP tym, którzy "obrażali działalność xSLx".

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...