Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje Technika] GGoldRock2k

GGoldRock2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

------

R

------

E

------

K

------

L

------

A

------

M

------

A

------

Witam poszukujemy technika na serwer teamspeak który będziemy startować w styczniu można powiedzieć ze tuż po nowy roku. W planach mamy przewidziane ze trzeba wydać hajs aby coś ogarnąć. Może trochę o nas? Bedzie dwóch właścicieli jeden to jest ja pochodzę z Wielkiej Brytanii a drugi jest z polski wiec wszystkie formalności które będzie trzeba załatwić w PL zostaną przeprowadzone przez niego wiekoszość będę załatwiać ja. Maszyna bedzie z hosteam.pl, dlaczego od nich jest to najlepszy w naszym przypadku hosting który oferuje dobre zabezpieczenie przed atrakami związane z internetami, dobrze wiemy ze przed atakami sie nie da zabezpieczyć, ale hosteam oferuje dobre zabezpieczenie wiec zaden ze tak powiem gówniarz nie zrobi sobie ataku z zazdrości ze nam bedzie dobrze szło. Oferujemy licencje 128 slotów jak na początek nie chcemy iwestowac w wiekszą dlatego ze może nie wypali z tym serwerm bo nazwa nie bedzie aż tak interesująca albo nie bedzie mozna jej aż tak łatwo zapamiętać.

Co do technika poszukujemy bardzo ogarnietego technika nie chcemy zadnego który dopiero sie uczy iż naszym zdaniem nie jest nam taki potrzebny nie chce nikogo obrazić ale jeśli nie przejdziesz testu ktory zostanie przygotowany dla cb, i go nie zdasz bedziemy zmuszeni tobie podziekowac, nie chcemy nikogo zniechęcać, bo moze teraz to czytasz i myslisz ze mamy bardzo mocne wymagania co do technika, ale zawsze warto spróbować.

Grafika zostanie wykonana przez mnie wszystkie ikonki beda zrobione przez mnie takie jak administracyjne nie mówimy tutaj o tak zwanych 4Fun iz ich sie nie opłaca robic autorskich, bannery oraz strona tez zostanie wykonana przez mnie bedzie to jedyna w swojim rodzaju oraz nie bedzie jakaś bardzo skomplikowana bo nie o to nam chodzi tylko zeby zawierała jak najwiecej informacji na temat naszego teamspeak'a

Wiec jeśli chcesz zostac naszym technikiem zapraszam do kontaktu ze mna po przez prywatna wiadomość lub przez wejście do mnie na Profil MPCforum i tam bedzie link do naszego ts gdzie jak narazie jest jaki jest, ale wszystko sie zmieni. :D

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, bardzo nam przykro to powiedzieć ale juz mamy technika który zajmie się wszystkim co trzeba dokonać na serwerze :D . W najbliższym czasie odpalamy nasz serwer będzie to gdzieś 16 stycznia albo i szybciej.

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

(Zostane Technikiem Ts3) Dops

Witam z tej strony Dops

Coś o mnie:

Nazywam się Bartek mam 17lat uczęszczam do 2 klasy technikum informatycznego.

Pierwszą styczność z teamspeakiem miałem 2 lata temu już wtedy wiedziałem, że będzie coś poważniejszego.

Na ten czas mam za sobą 4 serwery rozkręcone, na wielu można mnie było spotkać jako technika.

Co potrafię?:

- zabezpieczenie serwera,

- znajomość permissi (100%) czyli tworzenie rang, edytowanie,

- udostępnienie BotHelpera do którego ciągle dochodzą nowe funkcje,

- dopisywanie funkcji, botów (Zawansowanych statusów na stronę [Administracji, serwera ], systemu newsów),

- stworzenie forum jeżeli to będzie potrzebne,

Prosze o kontakt Skype: bartek_batman1

Opublikowano

(Zostane Technikiem Ts3) Dops

Witam z tej strony Dops

Coś o mnie:

Nazywam się Bartek mam 17lat uczęszczam do 2 klasy technikum informatycznego.

Pierwszą styczność z teamspeakiem miałem 2 lata temu już wtedy wiedziałem, że będzie coś poważniejszego.

Na ten czas mam za sobą 4 serwery rozkręcone, na wielu można mnie było spotkać jako technika.

Co potrafię?:

- zabezpieczenie serwera,

- znajomość permissi (100%) czyli tworzenie rang, edytowanie,

- udostępnienie BotHelpera do którego ciągle dochodzą nowe funkcje,

- dopisywanie funkcji, botów (Zawansowanych statusów na stronę [Administracji, serwera ], systemu newsów),

- stworzenie forum jeżeli to będzie potrzebne,

Prosze o kontakt Skype: bartek_batman1

Napisz do DejmieN'a lub KlassKai'a znają się na rzeczy

czytajcie:

Witam was bardzo serdecznie, bardzo nam przykro to powiedzieć ale juz mamy technika który zajmie się wszystkim co trzeba dokonać na serwerze :D . W najbliższym czasie odpalamy nasz serwer będzie to gdzieś 16 stycznia albo i szybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...