Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting/Dedyk/VPS - co pod stronę/forum serwera Metin2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak jak w temacie, czyli:

Hosting/Dedyk/VPS- co pod stronę/forum serwera Metin2?

I proszę o podanie jakiś ciekawych ofert.

Pozdrawiam, 

Opublikowano

Zależy do czego zerknij na ofertę mintshosta

https://www.mintshost.pl/vpskvm.php#full-comparison

Dosyć tanio powiedz konkretnie do czego ten vps to Ci konkretnie coś znajdę. Ale pod stronę www polecam hosting lub na dedyku postawić chociaż nie polecam. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Nie no czlowieku wez sie ogranij , z tego co pamietam na minthoscie ostatnio zerwali umowe z zakrea.pl poniewaz niby obciazalo ich maszyne o 600%. W dodatku zawiesili konto i ujjj. Rob co chcesz. Odradzam minta. pod strone polecam dedyka z serii kimsufi. Mint host tylko podaje informacje ze maja filtrowanie ddos ale to gowno prawda , specjalnie wzialem vpsa tego sredniego aby zobaczyc jak to dziala. Po uderzeniu lezal pol dnia.

Opublikowano

Podałem mu vps bo chciał jakiegoś pod hosting co mu znacznie odradzam proponuję hosting, dedyk. Mam w mintshoscie vps po testy i sprawuje się znakomicie usługi są dość tanie i wydajne, to że zerwali umowę z zakrea chociaż nie wiem czy to prawda, to nie znaczy że serwerownia jest do bani a jeżeli pliki były niezoptymalizowane że aż tak mocno obciążały ich serwery to mieli do tego prawo wystarczy przeczytać umowę. Filtrowania mają dość słabe bo z tego co mi się wydaje to jest blackholing co jest dość słabym firewallem. I gz że wywaliłeś swojego vps myślałeś że będzie mega zabezpieczony? Kup z ovh i sprawdź to samo się stanie :). Pozdrawiam

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...