Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] cichy.

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem zachwycony, że znów muszę wdawać się z Tobą w dyskusję, ale Administratorów nie ma, a inny GM tego bana kwestionować nie może, więc mój post tutaj jest konieczny. W logu ów bana widnieją dwa powody - uciążliwy trolling i spambot. Trudno mi zdecydować, który z nich jest głupszy, zacznę od tego trollingu. Po pierwsze z tego co pamiętam za to przewinienie dajemy 30 dni, ale to sprawa drugorzędna, bo w ogóle nie rozumiem zasadności tego powodu. Wstawienie zdjęcia laski z portretem papieża to trolling? Według mnie to treści niewłaściwie, nawet bardzo i rozumiem z tego powodu degradację, nawet propsy za tą decyzję, ale permanentny ban? Nie jestem multikontem dorda i chcę, by mnie potraktowano jak normalnego użytkownika, który wstawiłby taką treść na swój profil, nie wstawiając przy tym żadnego komentarza. Drugi powód to spambot... Napisałem dwa statusy w ciągu dwóch dni i co? Spambotem jestem? Śmieszne, bo treść tych statusów nie była w żadnym stopniu niewłaściwa, Ty zapewne doszedłeś do tego, że nazywam Cię po Twoim równie zabawnym ostrzeżeniu Januszem, jednak mam do tego prawo. Obraża Cię to? Trudno, mogłeś PW wysłać, bo to słowo obiektywnie nie ma prawa Cię obrażać i nikt by tak tego odebrać nie mógł. I co tutaj na koniec napisać? Skończ się ośmieszać z tym banem, bo trochę to żałosne. :/

EDIT Wesołych Świąt @Istny Diabel!

Opublikowano

Ban został skrócony do 30 dni i jest on za trolling. W powodzie jest 'Spambot' jednak jest to błąd, natomiast w notatce dla użytkownika jak i w tym temacie jest wszystko poprawnie nazwane.

Po pierwsze z tego co pamiętam za to przewinienie dajemy 30 dni

Zapraszam do ponownego zapoznania się z regulaminem globalnym.

2. W przypadku kilkukrotnego złamania regulaminu stosuje się najwyższą karę, a w szczególności złożonych naruszeniach możliwe jest zaostrzenie kary.

Pozdrawiam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...