Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zostałem zablokowany?

VixuPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na stronę NFSW próbuje się zalogować i pisze "Istnieje problem z twoim kontem. Skontaktuj się z działem obsługi klijenta ,aby uzyskać więcej informacji"  Mam bana ???

Opublikowano

Prawdopodobnie tak.. Skontaktuj się z obsługą i może napiszą za co dostałeś bana.. Może jest to kilkudniowy a może nawet i na zawsze.

Joker

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Nie udało ci się znaleźć odpowiedzi w pomocy EA?

1. Aby skontaktować się z biurem obsługi klienta, wystarczy kliknąć pole „Skontaktuj się z nami” w prawym dolnym rogu strony produktu lub artykułu.

2. Kliknij pole „Nowa rozmowa”, aby rozpocząć wątek.

• Jeśli kontynuujesz wcześniejszą rozmowę, poprzednie konwersacje z ekspertem powinny być dostępne do wglądu w razie potrzeby. 

Ta wytyczna może nie być widoczna dla niezalogowanego użytkownika. Jednak, aby zakończyć składanie wniosku, należy się zalogować do Origin.  

3. Uwaga: dane produktu lub temat mogły zostać automatycznie uwzględnione w formularzu. Jeśli tak się nie stało, wybierz produkt, a następnie wpisz nazwę gry w polu wyszukiwarki (możesz też ręcznie wybrać produkt z przewijanej listy). Kliknij „Dalej”.

4. Następnie wybierz odpowiednią platformę i kliknij „Dalej”.

• To platforma, na której grasz: PS3, Xbox 360, PC, Mac, iOS, Android, Origin itp.

5. Należy jeszcze podać pewne dane.

6. Wybierz temat w oknie wyboru (chyba że temat został wybrany przed rozpoczęciem wyszukiwania), następnie zamieść wymagane informacje w polu tekstowym i kliknij „Dalej”.

• Do wyboru masz, między innymi, „Zarządzanie kontem”, „Zgłaszanie oszustwa” i „Pytania ogólne”, więc postaraj się wybrać najodpowiedniejszą kategorię.

7. Po dokonaniu wyboru możesz uzyskać informacje o zalecanych przez EA opcjach kontaktu z doradcą. W przeciwnym wypadku zobaczysz co najmniej jedną dostępną opcję pomocy technicznej dla twojej gry:

• Centrum odpowiedzi – kliknij „Pytaj teraz”, aby uzyskać pomoc ze strony społeczności graczy. Wsparcie dostępne przez całą dobę.
  • Zadzwoń do mnie teraz – kiedy klikniesz to pole, doradca będzie mógł do ciebie zadzwonić. 
  • Rozmowa na żywo – ta opcja pozwoli rozpocząć nową sesję czatu z doradcą. 
  • E-mail – klikając „Napisz do mnie e-mail”, możesz łatwo skontaktować się z zespołem doradców.

Po wypełnieniu formularza sieciowego jeden z naszych doradców skontaktuje się z tobą tak szybko, jak to możliwe, i pomoże w rozwiązaniu wszelkich problemów!

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Zaloguj się na tej stronie danymi z origin...

Następnie zjedź na dół i kilknij contact us.

Wybierasz kategorię i temat rozmowy z EA i rozmawiasz z nimi po angielsku.

edit: nie zauważyłem posta @MararOn

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...