Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheaty do Minecrafta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy wiecie moze jak sie nazywa cheat co pozwala rozwalac kilkanascie bloków na raz? cos ala nuker ale odrazu niszczy wszystkie bloki w obrębie kilku kratek?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Mam pytanko czy wiecie moze jak sie nazywa cheat co pozwala rozwalac kilkanascie bloków na raz? cos ala nuker ale odrazu niszczy wszystkie bloki w obrębie kilku kratek?

Huzuni ma taką opcje :)

graphic.png

Opublikowano

oj nie wiem jeśli tak to prosze o przeniesienie huzuni nie ma takiej opcji;/ ma tylko nukera ale on wolno chodzi

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Huzuni, nuker. Nie mogę znaleźć nic innego, chyba będziesz musiał tego uywać. Nuker bardzo szybko chodzi przecież.  Pluginy jakieś są na to ale to Ci się nie przyda.

Kappa.

Opublikowano

hmm, mysle ze jest to w huzuni ! !

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

ok dowiedziałem się że to jest nuker ale dziala jako kreatywny tzn gram na survivalu a rozwala blok odrazu i nie jeden tylko np 10 naraz

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Polecam huzuni jest zarąbiste.

Pomogłem? Daj Like! :D

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

Ja polecam Rubixa, ale większość osób woli używać Huzuni.

W huzuni klikasz prawego "Szifta" i tam jest taki mini "cfg" i ustawiasz szybkość nukera z tego co pamiętam : ) .

Opublikowano

Powiem jedno... CHEATY I INNE WSPOMAGACZE POMAGAJĄCE GRACZOWI MIEĆ PRZEWAGĘ NAD INNYMI TO GÓWNO !!!

Tępić cheaterów !

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...