Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] do 975 rp

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2eftao3.png

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Poczekaj do świąt na Slay Belle Katarinę, a jak nie chcesz czekać, to polecam ten ciemny skin do Varusa za 975, jakiś tam kryształowy lub Mafia Graves.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Katarina Kociak ale będzie dopiero za rok w halloween możliwe, ten na święta Dzwoneczek Katarina też bardzo fajny.

Opublikowano

Z*******a cenzura, nie ma co, typie. 

http://scr.hu/1s6/4c2y0

@topic

Wybrałbym Mafia Graves, ew. Arctic Ops Varus (jeśli za 975). Do Pantheona nie kupuj żadnego oprócz Dragonslayer, bo model c*****y, elo. (tak samo Udyr, tylko ultimate)

hahahah widze xD

co do skina do udyra a primal dobry? ten mafia graves podoba mi się,ale wolałbym do udyra a ten spirit guard może byc w przecenie?

Opublikowano

Ja bym rozważył Stalowego Pantheona lub Katarinę z Najwyższego Dowództwa, mnie się oba podobają w sumie.

Ewentualnie Arktyczny / Świetlisty Varus.

Opublikowano

Siema jest tez opcja ze maokaia kupie.Warto kupic tego skina swiatecznego do niego?

Opublikowano

Ja bym poczekała na świąteczny skin do Katariny lub zimowy do Orianny. Maokai, jeżeli lubisz tą postać i często nim grasz, to kup świąteczny. Nie jest zły, fajne prezenciki :p Jakoś bardziej podoba mi się Totemic - długie nosy małych drzewców, trochę zabawne. Z tych, co zaznaczyłeś w pierwszym poście - jedynie do Varusa, Arclight - ładny wygląd skilli, piórka :)

Opublikowano

Poczekaj na Slay Belle Katharinę, jeśli zdecydujesz się kupić skina do niej. Nie jest ogólnie dostępny, tylko na świąteczne wyprzedaże za 975 RP. Z pewniaków to polecam Mafia Graves za 975 RP, chociaż lepszy byłby Basenowy, ale przekracza Twój wyznaczony budżet (1350 RP).

J79BmzJ.png

Opublikowano

Poleciłbym Ci takie skiny:

Mafia Graves (Mafia Graves)

Arclight Varus (Świetlisty Varus)

Jeżeli to 975 RP jest włącznie z Udyrem to radze nie kupować skina, ponieważ do niego fajny skin to tylko Spirit Guard Udyr (3250 RP)

Opublikowano

Ale z Cb mózg. Wiez ze widzimy twoj nick przywolywacza?... Ten obok znaczu RP zamazales, ale ten wiekszy, obok ranked teamu juz nie...  

Skin to poczekaj na slay belle katarina.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...