Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze laptopu :)

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jutro jadę kupować laptop lecz niestety gdy wszedłem na media-markt i zobaczyłem tą ilość laptopów zwątpiłem w to że wybiorę coś sam. Jako że jestem człowiekiem który cały swój czas poświęca na różne rzeczy ale nie komputery nie znam się na tym prawie  w ogóle.

Zależy mi na laptopie max do 1700zł przekątna ekranu 17''. Szczególnie do przeglądania stron www, dobrego i szybkiego odtwarzania filmów na yt bez zbędnych lagów przy dobrej jakości, czasami pograć w jakąś grę na większej ilości fps, słuchanie muzyki, przetrzymywanie zdjęć itd. Zależy mi aby towar był podany z jakiegoś sklepu stacjonarnego media-markt, saturn, itd :)

Dziękuję i za pomoc lajkuję, miłego wieczoru :)

u6pv.jpg

Opublikowano

1700zł to nie jest budżet na laptopa, przynajmniej 1.5x więcej, żebyś pograł w jakieś fajniejsze gierki. Mediamarkt to też nie jest sklep, lepiej patrzeć na x-kom bo tam są konkretne ceny i często fajne akcesoria w gratisie.

Opublikowano

Po pierwsze czy może byc 15 dostaniesz o wiele wydajniejsza 15 :P

Po drugie nie kupuj w super hiper makrecie przepłacisz...

Po trzecie z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...