Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xNini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj mój komputer zrobił mi niespodziankę, wywalił blue screena. Zrobiłem format, wszystko działa. Jednak sciagnąłem grę ze steama - Infestation survivor stories, właczyłem launcher, kliknąłem PLAY. I nic. Gra się nie uruchamia. Wiecie może czemu? Proszę o pomoc !:)

Opublikowano

Witam. Wczoraj mój komputer zrobił mi niespodziankę, wywalił blue screena. Zrobiłem format, wszystko działa. Jednak sciagnąłem grę ze steama - Infestation survivor stories, właczyłem launcher, kliknąłem PLAY. I nic. Gra się nie uruchamia. Wiecie może czemu? Proszę o pomoc ! :)

Wyłącz zaporę i antywirusa.

­

Opublikowano

Nic nie dało wylaczenie aantywirusa i zapory. Jakieś inne propozycje?

Najdziwniejsze jest to, ze za kazdym razem, jak sprawdzam spojnosc plikow to wykrywa 3 bledne pliki i je pobiera...

Razem ważą 409 mb...

Opublikowano

Nic nie dało wylaczenie aantywirusa i zapory. Jakieś inne propozycje?

Najdziwniejsze jest to, ze za kazdym razem, jak sprawdzam spojnosc plikow to wykrywa 3 bledne pliki i je pobiera...

Razem ważą 409 mb...

Zrób reinstal gry.

­

Opublikowano

"Aplikacja nie została włąściwie zainicjowana (0xc0150002). Kliknij OK, aby zakończyć aplikację"

Pobierz najnowszy Net Framework.

­

Opublikowano

What? "You've started game under the steam account, but that account does not have The War Z game ownership"

NET framework nie pomógł:/

Zauważyłem jeszcze jedno. Wszystkie gry ze steama nie maja ikonki miniatury na pulpicie.. jako ikona jest zwykly plik

Żadna gra ze steama nie działa...

Opublikowano

What? "You've started game under the steam account, but that account does not have The War Z game ownership"

NET framework nie pomógł:/

Zauważyłem jeszcze jedno. Wszystkie gry ze steama nie maja ikonki miniatury na pulpicie.. jako ikona jest zwykly plik

Żadna gra ze steama nie działa...

1.Odpalasz steam.2Logujesz się .3 Odpalasz iss.

­

Opublikowano

Myślicie, że mam 6 lat? steama mam długi czas, takich rzeczy nie musicie mi tłumaczyć...

Przed formatem grałem z kumplami w issa...

To jest tak, że włączam I:SS, launcher sie odpala. Klikam PLAY, launcher się wyłącza i tyle, okna z grę nie ma.

Jak sprawdzam spojnosc plików, to znajduje za kazdym razem 3 te same pliki, ktore sciaga(409mb) a nastepnie laucher robi update 4mb.

Opublikowano

To chyba wina tych 3 plikow, ktore za każdym razem sciągaja sie i sa juz błedne...

Pamiętaj o edycji postu. @DublePost.Spróbuj usunąc folder arktos.Albo zmień zgodność na windows xp

­

Opublikowano

Jak ustawic tą zgodność?

Za każdym razem kiedy klikne PLAY, w folderze z WarZ pojawiają się 2 nowe pliki: "CrashSender1301" , "Berkelium Chromium The Chromium Authors".

Opublikowano

Dobra troche poczytalem, sciaga sie 4 GB plików, nie bedę opowiadał jakich i co to jest :P. Dam znać jak się ściągną

Opublikowano

Dobra troche poczytalem, sciaga sie 4 GB plików, nie bedę opowiadał jakich i co to jest :P. Dam znać jak się ściągną

Dobrze,tylko pamiętaj nie rób podwójnych postów naciśnij edytuj i napisz pod tym co pisałeś .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...