Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Mobile telefon przez internet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam sobie kupić telefon z t-mobile'a o ten: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament/cat10027.chtml?filters=multiDictionary:promotionOption:2500001&intc_name=double_data&intc_source=sg_priv_slider Na stronie piszę, że 9 zł jednorazowo i jakiś tam abonament miesięczny. Otóż kiedy szedłem do operatora do placówki to mówiła facetka o abonamencie i jednorazowej kwocie 350 zł. Potem powiedzieliśmy jej o tej ofercie, ona odpowiedziała, że jest to zwrot telefonów. Chodzi o to, że on jest używany? Rozwalony? Czy go odnawiają? Czytałem inne fora i pisali, że podobno je odnawiają i jak coś nie będzie działać to w ciągu 10 dni można oddać. Co wy o tym myślicie? Tak to działa? Jak nie to jak? 

Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedyś rzeczywiście te telefony pochodziły ze zwrotów i to faktycznie było opisane na ich stronie, teraz nic takiego nie znalazłem. Wiem, że te telefony są sprawne i można je było oddać po max tygodniu czy dwóch po prostu, gdy się komuś nie podobały to zwracał... Spokojnie te telefony są o wiele tańsze, ale to nie znaczy, że są uszkodzone, są sprzedawane jako nowe, więc zapewne tak jest. Z resztą mają plomby i gwarancje jako nowe telefony, więc nie widzę problemu.

Opublikowano

Jakie 10 dni gwarancji rozruchowej, wtf??

10 dni przysługuje Ci z takiego względu, że nie masz umowy do przeczytania w czasie wyrażania zgody.

Jest to czas na dogłębne przeczytanie jej, bo konsultant w rozmowie telefonicznej nie był wstanie przedstawić wszystkich warunków umowy.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...