Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldOfTanks.exe - Problem

ten misiovaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj sciągnąłem sobie WoT'a, wszystko spaczowalem i jak próbuje włączyć grę to wyskakuje mi launcher wszystko normalnie pisze ze, korzystam z najnowszej wersji a mi nie dziala...klikam graj i wyskakuje mi coś takiego :

4e498fdbf91d.png

Opublikowano

Jeśli dalej nie działa usuń wszystkie pliki z folderu:

World_of_Tanks > res_mods

Jeśli dalej nic nie będziesz mógł zrobić to napisz do mnie na PW spróbuję rozwiązać Twój problem.

Opublikowano

Dalej nie dziala :(

A jest mozliwosc taka, ze nie mam antivira i cos moglo mi zarazić pliki od wota? i nie dziala ?

a całkowicie odinstalowałeś wota i  na nowo go zainstalowałeś ?

Opublikowano

hmmm a próbowałeś usunąć pliki z folderu roaming? C:\Users\User\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks

Opublikowano

Format

Sam sobie zrób format.

Spróbuj wejść w %appdata% i usuń folder Wargaming.net, spróbuj uruchomić jako administrator. Jeżeli nic nie zadziała pisz do supportu, tam doradzą Ci profesjonalnie. 

Opublikowano

Po co format -.- instalujesz gre (launcher. calej gry nie musisz pobierac) w innym folderze niz masz teraz wota i po instalacji go usuwasz... TAdam! Wszystko dziaaala!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...