Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship Riven

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

championship thresh był dostępny już 2 razy, lecz nie jest powiedziane, że riven też będzie dostępna do kupienia po raz 2  nikt tego nie wie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Wątpię, riot skrzywdziłby graczy, którzy kupili kod do tej skórki ;)

nikt im nie kazał kupować kodu ;]

a tak pozatym to raczej nie ;x jakby mieli udostępnić ja 2 raz to już by to zrobili/była by dostępna w paczkach.

Opublikowano

http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313&_nkw=championship+riven&_sacat=0

Konta gold 1 z tym skinem po 1000zł

tak wgl to fakt nikt im nie kazał kupić tego skinu za 500-1000zł 

Ale i tak raczej tego skinu nigdy nie będzie a jeśli będzie to raczej droższy od thresha 

Opublikowano

Riot podobno jakiś czas temu pisał, że Championship Riven ma być dostępna ale w jaki sposób to kij wie.

A jeśli tak się stanie, to taki np. Czarny Alistar też powinien być dostępny.

Opublikowano

Championship riven nigdy nie będzie już dostępna. Już nie raz były o tym dyskusje, a co do Thresha, to był on teraz dostępny bo jest skórka legacy, i będzie co rok, pewnie shyvana za rok też będzie, natomiast riven nie, nie można jej także trafić z mystery gift, no chyba że riotowi sie coś w głowach poprzewraca i ją dadzą za jakieś 5k rp, ale raczej nie.

Opublikowano

Riot na reddicie pisał, że nie chce aby skiny były wyznacznikiem czegokolwiek i Riven trafi do sprzedaży w przyszłości. Nie podano dokładnego terminu.

Postaram się znaleźć to ;)

Opublikowano

Ma być w 2016 w sklepie lola za rp

Kłamstwo. Championship Riven już nigdy nie będzie dostępna. Potwierdzone info, widziałem na kilku stronach. :)

Opublikowano

Była dyskusja na reddicie, że Championship Riven będzie dostępna w przyszłości. Na pewno nie w najbliższym czasie, ale kiedyś będzie - o tym wypowiadał się jeden z Rioterów.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Bedzie a ci co pisza nie, nie wiedza albo maja bol dupy ze kupili za setki zlotych a my polacy cebulacy za 975rp se walniemy a co je**c biede

Opublikowano

Jest wysoka szansa a ci którzy kupili kody powinni dostać bany za kupowanie kodów rozdawanych przez riot games. Kupowanie skinów poza sklepem gry nie jest dozwolone z wiadomych mi informacji, no chyba że dostałeś kod od riotera :) dalszy handel na 90% nie jest dozwolny

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

J**** dalszy handel, chce ktoś kupić konto z riven championship i avatarem? :D Hah

Ale kurde trochę lipa jak będzie ponownie do kupienia. Ja na to wydałem 975RP więc jakoś specjalnie mi nie będzie szkoda, ale kurde jak czytam coś typu że Riot nie chce aby skiny były wyznacznikiem czegokolwiek to grrr sufit się wali... Sami sobie zaprzeczają i dodatkowo wciskają takie kity. To nawet sensu komentowania nie ma bo przecież wiadomo że i tak rito na kase leci, a skiny czy chcą czy nie to niestety SĄ wyznacznikiem "czegokolwiek". Gdyby wszystko było dostępne i kosztowało z 500rp i jakby to napisali to bym się zgodził.

A to że teraz rivenki championship nie wystawią, a zrobią to za np. 2 lata to tylko zwiększy ich sprzedaż. I pewnie będzie kosztować z 5k rp -.- 

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...