Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na ELITY?

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atak jest przeprowadzony losowo, żaden gracz nie ma wpływu na to, że zaatakuje on czy ktoś inny. Nie ma sposobów jak to niektóre dzieci piszą na to by szybciej atakować. Funkcja od ataku zbiera kliknięcia wszystkich graczy i po prostu losuje z pośród wszystkich osób jedną osobę która "dostanie" atak.

Opublikowano

Atak jest przeprowadzony losowo, żaden gracz nie ma wpływu na to, że zaatakuje on czy ktoś inny. Nie ma sposobów jak to niektóre dzieci piszą na to by szybciej atakować. Funkcja od ataku zbiera kliknięcia wszystkich graczy i po prostu losuje z pośród wszystkich osób jedną osobę która "dostanie" atak.

No niestety ale są. Mi np udaje się bić prawie cały czas tak: respi się elita, wszyscy próbują bić i mają nad głowami takie znaczki (miecz i ?), odliczasz 1,2 sek i dopiero bijesz.

Opublikowano

No niestety ale są. Mi np udaje się bić prawie cały czas tak: respi się elita, wszyscy próbują bić i mają nad głowami takie znaczki (miecz i ?), odliczasz 1,2 sek i dopiero bijesz.

No właśnie, że nie ma :P przeczytaj funkcjonowanie silnika, mechanike gry i dopiero się wypowiedz... W mechanice gry jest napisane czarno na białym, że walka przebiega randomowo... Mnie to śmieszy jak dzieci piszą, że jest sposób, a szczególnie jak nawet nie czytali mechaniki gry :) To, że atakujesz tak często to jest tylko przypadek.

Opublikowano

No właśnie, że nie ma :P przeczytaj funkcjonowanie silnika, mechanike gry i dopiero się wypowiedz... W mechanice gry jest napisane czarno na białym, że walka przebiega randomowo... Mnie to śmieszy jak dzieci piszą, że jest sposób, a szczególnie jak nawet nie czytali mechaniki gry :) To, że atakujesz tak często to jest tylko przypadek.

Jeżeli 9/10 albo częściej elita jest moja to raczej nie do końca przypadek.

Opublikowano

Jeżeli 9/10 albo częściej elita jest moja to raczej nie do końca przypadek.

Czysty przypadek, wystarczy przeczytać mechanikę gry.

TuByłaSygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Pallas

Z tego co ja zauważyłem, to jak masz bota, to masz około 80% szans, że Ty zaatakujesz, jak jest 10 osób (I nikt prócz Ciebie nie ma bota).

Te info nie jest potwierdzone - ale u mnie ZAWSZE się udawało.

Przez cały dzień na e2 tylko raz zabrał mi ktoś  e2 (bot się  zlagował jak pisałem  - bota sam zrobiłem).

Dodam tylko, że nie mówię o oldmargonem.pl .

baner.png

Opublikowano

@Pallas

Z tego co ja zauważyłem, to jak masz bota, to masz około 80% szans, że Ty zaatakujesz, jak jest 10 osób (I nikt prócz Ciebie nie ma bota).

Te info nie jest potwierdzone - ale u mnie ZAWSZE się udawało.

Przez cały dzień na e2 tylko raz zabrał mi ktoś  e2 (bot się  zlagował jak pisałem  - bota sam zrobiłem).

Dodam tylko, że nie mówię o oldmargonem.pl .

Może masz dużego fuksa lub poprostu ten bot ma jakiś ,,sposób'' na bicie elity/e2 coś w tym góście co ludzie atakują np. 2 razy i potem 1 i,że to jest sposób ich na bicie tej e2 ale wątpie ;].

Opublikowano

Gdzieś na zorzy usłyszałem, że ten kto najpóźniej zaatakuje elite, będzie jego. Pewnie kolejny kiepski troll.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...