Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piraty. (Teoretycznie)

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko.

Mam kilka gier z CD-Action które na nowym kompie nie chcą się instalować, a kiedyś słyszałem że jeśli pobieram tylko na swój użytek + jeśli nie mam jako takiego zastępstwa za oryginał. To nie ma żadnych konsekwencji.

Jak to końcu jest? Bo takiego Gothica 1 nie mogę zainstalować bo niby trojan lolz. A z kolei Just Cause i Rollercoaster Tycoon 3 błędy CRC. Te gry z CD-Action oczywiście.

Głupie odpowiedzi będą skutkować raportem, więc darujcie sobie pls... Bo pytam serio.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem, o co ci chodzi, ale:

- gry pobierać możesz na własny użytek, i jest to legalne. Nie możesz jednak ich udostępniać, więc pobieranie przez torrent odpada (chociaż i tak wątpię, by cię złapali);

- jeśli posiadasz oryginał, to pobrać grę możesz, a kiedy wpiszesz przy instalacji swój cd-key, będzie to kopia w 100% legalna.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

To czy piracisz czy nie to tylko kwestia Twojej uczciwości, bo nikt Ci za to nic nie zrobi. Osobiście gdybym miał gry na płycie to nie wstrzymywałbym się przed piraceniem.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...