Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś czas po premierze... Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam, że do tej pory pograliście już trochę w Woda. Jak do tej pory podoba wam się dodatek, co o nim myślicie?

Moim zdaniem, cały dodany obszar jest klimatyczny. ( chociaż nie zabardzo odpowiadają mi orki na każdym kroku ) Dodatek podoba mi się bardziej niż Wotlk, jednak dla mnir, najlepszy jest cały czas MOP. ( pod wzgledem klimatu ) Boli mnie brak flying mountów, jak i samej możliwości latania w wodzie. System garnizonu jest ok jakoś nie specjalnie mnie nie powalił, ale jest w porządku. Jakie sa wasze przemyślenia?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jest duże prawdopodobieństwo że do końca WoD, nie będzie możliwości latania w Draenorze. Ale Blizzard końcu dał Artcraft z modelami blood elfów. :)

Ciekawostką jednak jest fakt, że zmienili plany chyba odnośnie world bossów, bo wcześniej był tylko jeden planowany?

Opublikowano (edytowane)

Garnizon tak naprawdę wypieprzył gospodarkę do górny nogami. Matsy  z Herbalizmu i Górnictwa poleciały strasznie w dół. W przypadku innych matsów aż tak że nie jest bo trzeba rozsądnie dobierać budynki.  Brawo Blizz.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano

Garnizon tak naprawdę wypieprzył gospodarkę do górny nogami. Matsy  z Herbalizmu i Górnictwa poleciały strasznie w dół. W przypadku innych matsów aż tak że nie jest bo trzeba rozsądnie dobierać budynki.  Brawo Blizz.

Poniekąd jest to też wina połączonych auction house hordy, przymierza oraz neutralnych. Bo zapowiadali chwilę przed WoD, że usuwają restrykcje związaną z frakcjami i AH.

Opublikowano

Teraz jest nuda, poza kampieniem na world bossy i graniem pvp to nie ma co robić. Teraz wychodzą te 2 raidy i dalej będzie nuda po progresie.

Opublikowano

ogolnie z*******y dodatek. nie wiem kiedy wbilem 100 lvl bo w draenorze expilo mi sie bardzo fajnie. najlepszy dodatek ever. zaraz po tbc jak i mop. tyle w temacie

ludzie placza ze heroiki za trudne. bo heroiki maja byc trudne. hero to nie normal. i cieszy mnie to ze hero jest dosc trudne a nie to co na mop. 

Age is just a number :)

Opublikowano

ogolnie z*******y dodatek. nie wiem kiedy wbilem 100 lvl bo w draenorze expilo mi sie bardzo fajnie. najlepszy dodatek ever. zaraz po tbc jak i mop. tyle w temacie

ludzie placza ze heroiki za trudne. bo heroiki maja byc trudne. hero to nie normal. i cieszy mnie to ze hero jest dosc trudne a nie to co na mop. 

No a ile czasu upłynęło, kiedy były heroici na poziomie trudności tych z TBC? Ładnych parę lat bo potem na WOTLK i CATA to był banał. Choć w przypadku CATA można polemizować np. Stonecore było przykładem irytującej instancji hero.

Opublikowano

No a ile czasu upłynęło, kiedy były heroici na poziomie trudności tych z TBC? Ładnych parę lat bo potem na WOTLK i CATA to był banał. Choć w przypadku CATA można polemizować np. Stonecore było przykładem irytującej instancji hero.

no na cata niektore insty byly dosc trudne ale reszta easy. ale na tbc hero to jedynie mgt bylo trudne. teraz coraz czesciej rozpada mi sie pt na hero bo placza ze za trudno jest :)

Age is just a number :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=1sZ2a0VaOQM

xDD

Ogólnie liczyłem na coś lepszego, ten garnizon to bardzo duże uproszczenie ,ale tak jak ktoś wyżej napisał trzeba rozsądnie dobierać budynki . Zobaczymy za pare miesięcy jak wprowadzą wszystko.

Masz lajka za link. Aż się poplułem ze śmiechu. Szkoda że filmik tak prześmiewczy jak i prawdziwy. Taka była sytuacja na globalu w 1 tygodniu.

2sbu2dv.png