Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rollercoaster Tycoon 3 - błąd CRC podczas instalacji.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas instalacji Rollercoaster Tycoon 3, mam błąd CRC praktycznie na sam koniec instalacji.

Kompa mam nowego, to odpada możliwość padaki napędu DVD lub czegoś innego. Co robić?

Grę mam z CD-Action dawno kupioną i tu się zastanawiam co robić?

Opublikowano

Windows 8 86 bit.

Wydaje mi się, że gra nie pójdzie na 7+.

Aczkolwiek tutaj piszą co innego:

http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter/ProductDetailsViewer?Name=RollerCoaster%20Tycoon%203%3A%20Platinum&vendor=Atari&ModelOrVersion=1&Type=Software&tempOsid=Windows+8

Spróbuj odinstalować i wyczyścić po niej rejestry za pomocą CCleanera i ponownie zainstaluj. Potem ustaw zgodność z Windows 8 Service Pack i uruchom jako admin.

Opublikowano

Nie rozumiesz.

Gra nie instaluje się do końca bo mam pod koniec błąd CRC a przekopiowanie instalki nic nie daje na dysk bo nie odpala się nawet.

Opublikowano

Nie rozumiesz.

Gra nie instaluje się do końca bo mam pod koniec błąd CRC a przekopiowanie instalki nic nie daje na dysk bo nie odpala się nawet.

A płytka na pewno nie jest uszkodzona?

Opublikowano

Nie jest, bo raz że rzadko kiedy była używana. A dwa na innych kompach śmiga dobrze. Ale mogę się mylić to upewnię się i dam znać.

Sprawdziłem. Na innym kompie też ten sam problem, to samo z Just Cause. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...