Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź - Roghard Mobile Game

Roghard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, jako miłośnik gier oraz programowania, po długiej przerwie (od kodowania rzecz jasna), posiadając nieco doświadczenia (fakt , faktem kółko  i krzyk w konsoli napisałem - nie taki laik z mnie :D) . Wracam z postanowieniem stworzenia gry, niestety nie będzie to żaden wielki hit z super grywalnością, grafiko czy efektami specjalnymi. Lecz jednoosobowa produkcja która obejdzie bez większego echa. Temat zakładam głównie z prostego powodu wynikającego z tego , iż mam nadzieje że świadomość tego że ktoś śledzi ten temat (ktoś naprawdę, ale to naprawdę będzie musiał się nudzić :D) będzie mnie motywować do ukończenia owego projektu.

O samej grze nie będę się obecnie rozpisywać, zapraszam chętne osoby do śledzenia postępów laika nad jego "Super produkcjo".

Grafika 

Projekt graficzny głównego bohatera (wymagane kilka poprawek).

2040314175466111295583.jpg

Skały - WIP  :D

7732014176407791295583.jpg

Code

Efekt rozpadu Obiektu na skutek uderzenia.

http://giphy.com/gifs/yoJC2uVsipahZGcMyA?utm_source=facebook&utm_medium=embed&utm_campaign=share

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...