Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep z gadżetami League of Legends

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny pomysł,  w sumie to już można kupić wiele gadżetów jak dobrze poszukasz w internecie.

W Polsce i tak będzie to drogo wychodziło (25$ + wysyłka z zagranicy za koszulkę).

Opublikowano

Fajny pomysł,  w sumie to już można kupić wiele gadżetów jak dobrze poszukasz w internecie.

W Polsce i tak będzie to drogo wychodziło (25$ + wysyłka z zagranicy za koszulkę).

Czyli jakies 100zl :)  Jesli uwazasz ze to duzo, to pytanie w jakich koszulkach sam chodzisz ? :D Wracajac do tematu, moze i ciekawa opcja ale dla 15 latkow :P

Opublikowano

Czyli jakies 100zl :)  Jesli uwazasz ze to duzo, to pytanie w jakich koszulkach sam chodzisz ? :D Wracajac do tematu, moze i ciekawa opcja ale dla 15 latkow :P

Lepiej nosić t-shirt rengara niż jakieś koszulki  'JP' :)

A osobiście mi się to podoba :) Koszulka z poro ;p coś wspaniałego ;p

55381514166733279449.gif

Opublikowano

srly? lol już tak nisko upada że zaczyna sprzedawać figurki , koszulki i inne różne duperele? OMG .. faktycznie koniec lola bliski 

Opublikowano

Nawet ciekawa opcja, aczkolwiek tańsze produkty można znaleźć na allegro i to w przystępniejszych cenach :) Jeśli będę miał jakieś $ to chętnie pewnie coś kupię :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Interesujący pomysł, który na pewno ułatwi dostęp do wielu rzeczy.

Opublikowano

Z chęcią coś kupie jak będzie związane z kaziem albo j4 albo lee albo piekarzem i nie będzie przekraczać mojego budżetu oczywiście.917491417545735252317.png

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

srly? lol już tak nisko upada że zaczyna sprzedawać figurki , koszulki i inne różne duperele? OMG .. faktycznie koniec lola bliski 

Upada bo chce zarobić? A co Riot to fundacja charytatywna i myślisz, że serwery są darmowe? Żenujący cebulak.

Opublikowano

Myślę, że jest to niezły pomysł. Gracze na pewno będą chcieli mieć jakieś fanty związane z grą, a tutaj będą mieli prosto od źródła, więc możliwe, że zrobią jakieś promocje, dadzą kody do swoich gadżetów itd.

Tak się zapędzając to może zrobią nawet skina do jakiejś postaci tylko dla tych którzy zakupią coś w sklepie i dostaną do produktów kod? xD

xyz

Opublikowano

Meh pluszak Poro zdecydowanie im nie wyszedł... Widziałam na allegro o wiele ładniejszego i tańszego. Figurka Leony przypadła mi do gustu, podobnie jak koszulka z ukrytym Rengarem, jednak ceny zbyt duże... Plakaty nietrafione, można samemu wydrukować gdzieś (nie mówię tu o własnej drukarce) za o wiele niższą cenę, bo obrazki od dawna są ogólnodostępne. :)

J79BmzJ.png

• 8 miesięcy temu...
Odkrywca
Opublikowano

No nie wiem w koszulce poro bym sie raczej na miescie nie pokazał:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...