Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem( nie zwiazane z czitami)

warrock.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolega pożyczył mi wczoraj CSa zainstalowałem i chciałem wejść na server dałem find servers wpisalem mapki i czy na hasło czy nie a tu żadnego nie pokazało. Trzeba cos konfigurowac może??

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%?? NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI.

JEŚLI TEŻ TAK UWAŻASZ TO WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURY!!!!!

WIESZ CO SIE LICZY? ......... SZACUNEK LUDZI ULICY!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE wiec ODDAJE TO CO ROBIE MOŻE TWOJA PÓŁKĘ ZDOBIĘ TO KAWAŁEK MEGO ŻYCIA TO NIE GRZEJE NIE ZACHWYCA WCIĄŻ DOLINA SIE ZACZYNA MOŻE BEDZIE JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ...WSZYSCY RÓWIEŚNICY WYCZYN POKOŃCZYLI ... UNIWERKI BIZNES FRAKI.

Większość ludzi w internecie są analfabetami... ja piszę poprawnie po polsku.

PEJA RULEZZZZZZZ

Opublikowano

ale jak?? dal ci jakies IP czy co i na nie chciales wejsc ??? bo nie wiem o co ci chodzi!

jak ci tak dal to wejdz w konsole [~] i tam wpisz connect i IP!wtedy powinno cie polaczyc i napisz mi czy to jest steam [orginalny cs ]

czy nie!

Opublikowano
musisz sciagnac patha jakiegos np v23 bez tego do zadnego srva sie nie podlonczysz

Skąd można go sciągnąć???

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%?? NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI.

JEŚLI TEŻ TAK UWAŻASZ TO WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURY!!!!!

WIESZ CO SIE LICZY? ......... SZACUNEK LUDZI ULICY!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE wiec ODDAJE TO CO ROBIE MOŻE TWOJA PÓŁKĘ ZDOBIĘ TO KAWAŁEK MEGO ŻYCIA TO NIE GRZEJE NIE ZACHWYCA WCIĄŻ DOLINA SIE ZACZYNA MOŻE BEDZIE JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ...WSZYSCY RÓWIEŚNICY WYCZYN POKOŃCZYLI ... UNIWERKI BIZNES FRAKI.

Większość ludzi w internecie są analfabetami... ja piszę poprawnie po polsku.

PEJA RULEZZZZZZZ

• Dodaj nową pozycję...