Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejrzałem Ro-kyo-Bu! jestem loliconem?

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Obejrzałem Ro-Kyo-Bu! i mi się podobało... Problem w tym że mam 17 lat i oglądam anime o dziewczynkach z 6 klasy które grają w koszykówkę. Zastanawiam się czy coś ze mną nie tak ....

Boje się że zacznę oglądać Boku no Pico.

POMOCY!! Co mam zrobić

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ahaha, powiem szczerze, że padłem po przeczytaniu tego.

Spokojnie, jesteś normalny. Znaczy, nie jesteś. Nikt, kto zaczął oglądać anime, nie będzie już do końca życia normalny, jednak nie ma co się tym przejmować. Odmienność jest fajna. Tak samo bycie loliconem - dopóki nie robisz krzywdy dzieciom realnym, jesteś okej. Tak samo podniecanie się wyłącznie dziewczynkami z anime - kto ci zabroni? Przecież nie wpływasz na społeczeństwo. Co innego, gdybyś wyszedł na ulicę i zaczął drzeć się "jedynymi prawdziwymi kobietami są te animowane"!

I tak dalej... 

Co masz robić? Nie rób nic. I tak się tego nie pozbędziesz. W twoim przypadku jednak nie jest do końca pewne, czy jesteś wielbicielem loli - podobało ci się przecież anime, a nie postacie w nim występujące (z tego co zrozumiałem). To tak, jakby spodobała ci się powieść "Lolita" i byś zaczął bać się, że jesteś pedofilem. Czysta głupota.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Witam.

Obejrzałem Ro-Kyo-Bu! i mi się podobało... Zastanawiam się czy coś ze mną nie tak ....

POMOCY!! Co mam zrobić

Definitywnie coś z Tobą nie tak - skoro już sięgasz do niższej półki anime (nie no pierwszy sezon był całkiem kawai i wgl ta mordka psychopaty jak patrzyłeś na te uczennice, dużo osób to rozumie!) oznacza tylko tyle, że w przyszłości sięgniesz na pewno po coś gorszego. Aczkolwiek Boku no Pico, raczej wątpię, bo to już kwestia tego czy jesteś płci żeńskiej bądź homo :D

Opublikowano

boku no pico fajne, bardzo dobra i rozbudowana fabuła polecam

Jest z*******e, kto powiedział, że nie? Oglądałem z 2 albo 3 razy całe(serio :D )

@

Też lubię oglądać dziewczynki z 6 klasy grające w koszykówkę, ale niekoniecznie tylko na komputerze  :ninja:

Raczej wszystko z Tobą okej :D

Opublikowano

Witam.

Obejrzałem Ro-Kyo-Bu! i mi się podobało... Problem w tym że mam 17 lat i oglądam anime o dziewczynkach z 6 klasy które grają w koszykówkę. Zastanawiam się czy coś ze mną nie tak ....

Niestety, ale faktycznie jesteś loliconem bo inaczej nie oglądałbyś takiego anime. Nie ma już dla ciebie ratunku.

Aczkolwiek Boku no Pico, raczej wątpię, bo to już kwestia tego czy jesteś płci żeńskiej bądź homo  :D

Dokładnie. Przecież to coś o nazwie "Boku no Pico" to chłam dla gejów.

podobało ci się przecież anime, a nie postacie w nim występujące (z tego co zrozumiałem). 

Przecież od tego czy polubisz postacie zależy twoja ocena anime. Jeśli postacie ciebie irytują lub z jakiegoś innego powodu ci się nie podobają to anime również nisko ocenisz.

Owszem postacie to tylko jeden element (jeszcze jest grafika, fabuła i muzyka), ale uważam że zdecydowanie najważniejszy.

Opublikowano

Przecież od tego czy polubisz postacie zależy twoja ocena anime. Jeśli postacie ciebie irytują lub z jakiegoś innego powodu ci się nie podobają to anime również nisko ocenisz.

Owszem postacie to tylko jeden element (jeszcze jest grafika, fabuła i muzyka), ale uważam że zdecydowanie najważniejszy.

Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli podobanie w sensie pociągu.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...