Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

212601417463777590728.png

Strona internetowa http://craftstory.eu/

Przewidywany start serwera : 12.12.14

TeamSpeak 3: craftstory.eu , na którym możecie oczekiwać startu serwera!

Podzespoły serwera

xeon.png

PROCESOR:

Intel Xeon E3-1240 v2

Device-RAM-icon.png

RAM:

32GB

ssd.png

DYSK SSD

2x 120GB

wifi-icon.png

ŁĄCZE: 200 Mbps

Galeria zdjęć

O7kURnH.jpg

GjgNU3D.jpg

693791417791561590728.png

525351417791617590728.jpeg

942321417791617590728.jpeg

191441417791811590728.png

559901417791941590728.png

954121417792294590728.jpeg

299901417792294590728.png

Opublikowano

jaka prezka ;_________; piękna <3

byle byście nie wymyślali jakiś enchantów ponad prot 4  czy sharpness 5 a będzie git.

Handel między graczami tzn co dokładnie ? Sklepy takie jak na skafie były by osom :3

Fajnie się zapowiada, szkoda że dopiero 12 bo aktualnie nie mam gdzie grać ;\ 

Z pewnością wbiję na start, byle byście dobrze go rozreklamowali :-)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3 Dziękujemy za opinie, na pewno weźmiemy pod uwagę Twoje sugestie.

Co do handlu wolę się jeszcze nie wypowiadać, gdyż jeszcze pracujemy nad tym.

Opublikowano

Zapowiada się pięknie <3

Prezka, jedna z lepszych :D

A co do pluginow, to slyszalem ze naprawde wymiataja xD

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Kolejny serwer survival frakcje który się przejadł.

Nie wiem, ile ja razy pisałem że gracze mają to koło dupy czy jest autorski drop, czy nie jeżeli działa tak samo i i tak i tak muszą kopać stone.

Ciekawy pomysł z tym łowieniem skarbów, ale to jest za mało. Piszesz , że macie maase atrakcji.

Wymień mi proszę conajmniej pięć z nich, których nie znajdę nigdzie indziej, chyba że za atrakcje uważasz komende /pomoc albo coś w tym stylu.

Pozdrawiam

PS. Skoro pluginy są autorskie, dlaczego ich nie pokażecie?

Dziekujemy za Twoja wypowiedz. Tez o tym samym pomyslelismy, ale jakbys utworzyl jakiegos skyblocka to tez mozna byloby powiedziec, ze to kolejny serwer sky block bla bla bla. Chcemy po prostu sprawdzic czy to wypali. Jak wszystko bedzie ok, to utworzymy wtedy do tego serwer PVP. Jak chcesz zobaczyc pluginy, to pisz PW :))

1368221913u387138.png

Opublikowano

Super prezentacja !

Super pomysły!

Super budowle!

Super wykonanie!

Wbiję na 1000%!!!

Serwer 200/10

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

@Startujemy za 4 dni. Dzisiaj trafi na Youtube'a reklama powiedzmy 'dosyc znanego Youtubera'. Teraz w sumie testujemy serwer i robimy kilka poprawek. Bedziemy was informowac na biezaco :)

1368221913u387138.png

Opublikowano

Będę na 100%, znam założyciela i myślę że serwer będzie pełny i się łatwo wybije :)

MPC Love<3

Opublikowano

Z całego serca nie polecam ścierwa gdyż administracja to gimby oraz zostałem przez nich oszukany!

P.S. http://www.mpcforum.pl/topic/1328219-dl-funnguildsweb-strona-www-pod-plugin-funnyguilds

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

Kolejny EASYHC, ciekawe czym wybijecie się na obecnym rynku :)

Po prezentacji nie widzę zbyt dużo niestety oraz nie podeszła pod moje gusta,

prezentacja 5/10. Kolejny start w piątek? Ten 12.12 to jakiś szczęśliwy dzień czy co wam się usrało wszystkim :D

Opublikowano

Kolejny EASYHC, ciekawe czym wybijecie się na obecnym rynku :)

Po prezentacji nie widzę zbyt dużo niestety oraz nie podeszła pod moje gusta,

prezentacja 5/10. Kolejny start w piątek? Ten 12.12 to jakiś szczęśliwy dzień czy co wam się usrało wszystkim :D

@MajuPL Nie jest to prezentacja, lecz zapowiedź (pisało to w tytule, lecz ktoś to usunął)  i jest na bieżąco aktualizowana, dlatego nie oczekuj zbyt wiele, więcej informacji podamy tuż przed startem . Co do startu w piątek dn. 12.12 to zobacz kiedy dodaliśmy zapowiedź na MPC, my jako pierwsi ustaliliśmy tą datę, lecz inne serwery również postanowiły sobie wystartować tego samego dnia, kto im broni? Kolejny EasyHC? Nigdzie w reklamie nie jest napisane, że jest to easyhc. :P Poczekaj do startu, jest to po części "nowy", a jednocześnie stary rodzaj rozgrywki. Coś, czego dawno nie było i czego dużo graczy oczekuje. ;)

P.S. Dziękuje za opinie. :)

Z całego serca nie polecam ścierwa gdyż administracja to gimby oraz zostałem przez nich oszukany!

P.S. http://www.mpcforum.pl/topic/1328219-dl-funnguildsweb-strona-www-pod-plugin-funnyguilds

@NeuronSKY Co do administracji - mogę zapewnić że ekipa jest zgrana i dojrzała, więc nie wiem dlaczego masz takie zdanie o nas. 

Co do tego "oszustwa". Na początku nie wiedziałem o co dokładnie chodzi, po przeglądnięciu twojego profilu zobaczyłem kilka informacji na temat strony internetowej, którą wykonałeś i skojarzyłem sobie wszystko. Co do tego "oszustwa" o które nas oskarżasz, to wszystko Ci wyjaśnię. Jakiś czas temu, gdy mój znajomy dowiedział się, że otwieramy serwer to chciał nam jakoś pomóc w rozwoju serwera i zaproponował, że załatwi nam autorską stronę internetową, taką - jakiej nikt nie ma zupełnie za darmo, także się zgodziliśmy i ustaliliśmy warunki. Nie miałem pojęcia, że strona pochodziła z kradzieży, także przepraszamy za problemy - lecz nie powinniśmy być zamieszani w to całe bagne, ponieważ to nikt z naszej ekipy Ciebie nie oszukał, lecz osoba, która chciała się jakoś przyczynić w rozwój serwera, kompletnie nie miałem pojęcia o pochodzeniu tej strony, także z góry przepraszam za problemy i proszę o zmianę swojej opinii co do projektu, gdyż nasza ekipa nie sprawiła Ci żadnych problemów. Pozdrawiam.

Zapraszamy do obejrzenia zapowiedzi na youtube!

Opublikowano

Wszystko sprawka Niewier'a krętacza jednego...

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, jest to jeden wielki syf tworzony przez niedojrzałych gimbów. Do tego pisanie "Autorskie pluginy" nie jest tu na miejscu, gdyż na serwerze nie znajduje się ani jeden autorski plugin. Przykłady pluginów znajdujących się na serwerze to: FunnyGuilds, SmartAdmin itp (oczywiście są to pluginy autorskie ale nie waszego autorstwa).

Opublikowano

@NeuronSKY Co do administracji - mogę zapewnić że ekipa jest zgrana i dojrzała, więc nie wiem dlaczego masz takie zdanie o nas. 

Co do tego "oszustwa". Na początku nie wiedziałem o co dokładnie chodzi, po przeglądnięciu twojego profilu zobaczyłem kilka informacji na temat strony internetowej, którą wykonałeś i skojarzyłem sobie wszystko. Co do tego "oszustwa" o które nas oskarżasz, to wszystko Ci wyjaśnię. Jakiś czas temu, gdy mój znajomy dowiedział się, że otwieramy serwer to chciał nam jakoś pomóc w rozwoju serwera i zaproponował, że załatwi nam autorską stronę internetową, taką - jakiej nikt nie ma zupełnie za darmo, także się zgodziliśmy i ustaliliśmy warunki. Nie miałem pojęcia, że strona pochodziła z kradzieży, także przepraszamy za problemy - lecz nie powinniśmy być zamieszani w to całe bagne, ponieważ to nikt z naszej ekipy Ciebie nie oszukał, lecz osoba, która chciała się jakoś przyczynić w rozwój serwera, kompletnie nie miałem pojęcia o pochodzeniu tej strony, także z góry przepraszam za problemy i proszę o zmianę swojej opinii co do projektu, gdyż nasza ekipa nie sprawiła Ci żadnych problemów. Pozdrawiam.

Trochę mnie tym rozśmieszyłeś, bo kiedy pisałeś do mnie czy pomogę przey serwerze jako technik, to sam mnie do niego odesłałeś, jako drugiego właściciela, bo bez jego zgody nie możesz nic zrobić. :D Macie dobry sposób na oszukiwanie ludzi, niby coś kupujecie, a potem wywalacie tą osobę z teamu, a Ty zawsze nic nie wiesz, to jest śmieszne, bo te osoby ciągle jakoś w tej ekipie są ;__;

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie ładnie tak postępować oszusty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...