Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spawnowanie koniów szkieletów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem na serwerze. Mam inwazję koniów Szkieletów. Wszędzie się respią. Pod ziemią po dziesięć koni. Przez te konie tak chamsko spadają fps ze nie da się nic zbudować.. W najgorszym wypadku napisze się skrypt na ograniczenie spawnowania koni. Ale może jest możliwość jakaś "komendowa" czy coś. Spawnują się wszędzie

Opublikowano

Witajcie, mam problem na serwerze. Mam inwazję koniów Szkieletów. Wszędzie się respią. Po ziemią po dziesięć koni. Przez te konie tak chamsko spadają fps ze nie da się nic zbudować.. W najgorszym wypadku napisze się skrypt na ograniczenie spawnowania koni. Ale może jest możliwość jakaś "komendowa" czy coś. Spawnują się wszędzie

Cześć,zapodaj listę pl to zobaczę, morze to przez jakiś plugin ;)

graphic.png

Opublikowano

Tetris, SkullTurret, SpecialMob, InsaneMob, [Parę skryptów na nowe potwory], Skript, DeathChest, PvpLevels, NoMobBurn, Parties, NoCheatPlus, MultiVerse, MobArmor, LevelHealth, HealthBar - Reszta to na dodawanie schematów więc to nie możliwe aby była  wina po stronie tej reszty pluginów.

Opublikowano

Tetris, SkullTurret, SpecialMob, InsaneMob, [Parę skryptów na nowe potwory], Skript, DeathChest, PvpLevels, NoMobBurn, Parties, NoCheatPlus, MultiVerse, MobArmor, LevelHealth, HealthBar - Reszta to na dodawanie schematów więc to nie możliwe aby była  wina po stronie tej reszty pluginów.

Usuń pl SpecialMob i zobacz czy dalej się tak dzieje :-)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...