Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dt. hacków i edycja items.bin

piterek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio powróciłem do warrocka i widze z na forum jest malo hackow itp. Myslalm torche o edycji items.bin, wiem ze to raczej nie mozliwe ale chcialbym jakos sprobowac to zrobic.

I tu nie bardzo wiem od czego zaczac. Co do mojego "wyksztalcenia" to znam jezyk c++(na srednio-wyzszym poziomie), SQL(podstawy) i php(takze podstawy). Kiedys pisalem hacki do warrocka ale na swoje potrzeby (raz moze dwa je tu umiescilm). Tak wiec czy moglby mi ktos wskazac jakis kierunek lub napisac jak sie do tego zabrac? Bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc.

Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Odnośnie hacków, można zauważyć, że robią je tylko 2 osoby SiroSix oraz Kazbah. 

Co do edycji items.bin potrzebny jest CRC Bypass którego ciężko zdobyć i jedynie można go zakupić za pieniądze. 

Niestety nie nakieruję Cię od czego i jak zacząć. Jedynie mogę Ci powiedzieć, że jeżeli uda Ci się nabyć Bypassa to możesz edytować items.bin tym programem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1285692-warrock-bin-editor-by-toxiic/

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...