Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnoście privów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam 2 pytania dot. prywatnych serwerów w WoW'ie.

1. Jaki jest najpopularniejszy serwer do WOW : Wrath of the Lich King(nie musi być PL, aktualnie gram na sunwellu)
2. Jest jakiś dobry, z dużą ilością graczy priv do nowego WOW'a, Warlords of Draenor?

Z góry dzięki za odp. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

1. PL to Sunwell , zagraniczny to Molten WoW i Arena Tournament ( pure PVP ) . Na moltenie nie polecam bo masa bugów , więc jeżeli pve to sunwella , pvp to at .

2. Jest jakiś jeden projekt twórców pandasham chyba , ale to pewnie jakieś gówno .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

1: Z polskich największy priv to obecnie Sunwell, jednak u nich dużo wody w Wiśle upłynie, nim zdecydują się na kolejny dodatek. Więc albo Atlantiss gdzie atmosfera niezbyt jest. Albo serwery P2W typu Molten etc.

2: PandaShan to bugland na MoP, a na WoD obecnie są testy Karabor i Ashran serwerów. Niestety tym większe buglandy.

Opublikowano

ja polecam Moltena i gówno prawda że jest to serwer pay2win ( no może z wyjatkiem legendarnych broni), wystarczy mieć dobrą gildie która czyści cały content 

Feel the beat!

Opublikowano

Cześć. Mam 2 pytania dot. prywatnych serwerów w WoW'ie.

1. Jaki jest najpopularniejszy serwer do WOW : Wrath of the Lich King(nie musi być PL, aktualnie gram na sunwellu)

2. Jest jakiś dobry, z dużą ilością graczy priv do nowego WOW'a, Warlords of Draenor?

Z góry dzięki za odp. ;)

1. Sunwell to jeden z najlepszych serwerów WotLK na świecie - nie wiem czemu szukasz innego. 

2. Nie ma żadnego dobrego. Jest Ashran - projekt WSPÓŁTWORZONY przez ludzi z Pandashana. Są tam też inni ludzie, a każdy pisze, że to realm Pandashana co jest błędem. Po prostu pare osób z pand przy tym pracuje z innymi ludźmi, a z Pandashanem utrzymują partnerstwo. Niedługo pojawi się karabor.com, który teraz ma CBT i niedługo otworzy realmy dla ludzi. Wydaje się, że mogą być lepsi od Ashrana. Osobiście mam wrażenie, że większą wagę przykładają do szczegółów. Tak czy siak - na Ashranie 90-100 grindujesz, nowych dungów nie zobaczysz, a klasy działają średnio. Ele Sham ma DPS jak Prot Pal za czasów Vanilli, a Feral Druid na 2 hity wszystko zjada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...