Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS jaka lufa

Kabanossek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam 122mm tą drugą prowadzącą do is-3 różni się ona tylko trochę szybszym przeładowaniem a co do 100mm to nie opłaca się jej kupować ze względu na to że czołgi na 7 tierach a nawet 6 mają 100mm i to z szybszym przeładowaniem więc na bezpośrednią wymianę ognia lepiej wziąść 122mm tak samo w miastach strzał za ok 400 i sie chowasz sam osobiście grałem z tym działem.

Opublikowano

Dzięki

Właśnie wczoraj porównywałem lufy i ta 122mm jest najlepsza :)

Ale narazie mam tą lufe 85mm i z nia nikogo przebic nie moge jak ja mam zarobic expa?

Opublikowano

Celuj w weakspoty czyli np. gniazda karabinu,garnki na wierzach,kółko od gąski z przodu i z tyłu a co do expa w święta bedą x5 a w weekendy jeśli się nie mylę jest x3 możesz również kupić konto premium lub jeśli masz jakiś czołg full wybadany to na nim uzbierany możesz na wolny zmienić oczywiście za pomocą golda Jeśli nie chcesz nic wydawać to staraj się w bitwie robić duży dmg oraz za zbicie capa lub capowanie też jest więcej xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...