Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrej paczki modów na survival.

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ochotę z kumplami pograć na survie, szukam do urozmaicenia gry jakiejś paczki modów, która jest sprawna, pod klient\serwer.Tak by miała 50+ modów, pochodnie w ręku świecą, dungeony, bossy, nowe rudy...
Bardzo proszę o pomoc, za najlepsze paczki limit +
Oczywiście paczka pod 1.7.2 +

Z góry dzięki! 

Opublikowano

Pobrałem własnie tą paczkę v7 ZAK MODA PACKA i ogólnie laguje, nwm czm.

Paczka może być zbyt obciążająca na twój komputer. Spróbuj wyłączyć niepotrzebne animacje w ustawieniach Minecrafta Off/Zmniejsz/Wyłącz. Dodatkowo sprawdź, czy masz zaktualizowane sterowniki do karty graficznej oraz wgranego Optifine. 

Opublikowano

Ostatnio w launcherze dodałem paczkę modów o nazwie Crystal Lands. Jest ona typowo przygodowa. Paczka jest w trakcie rozwoju, zawiera 50+ modyfikacji i jest na wersji Minecraft 1.7.10.

Launchera pobierzesz klikając na baner w sygnaturce ;)

Opublikowano

Paczka huś boxa jest bardzo fajna. Tak samo jak TPPI. Mody techniczne, troche adventure, i przygodówki

https://www.youtube.com/watch?v=zQSswdBHlIA

Jest tam też paczka pod serwer?

Pobrałem własnie tą paczkę v7 ZAK MODA PACKA i ogólnie laguje, nwm czm.

PC'ta raczej nie słabego, ogólnie to pierwsze 3-4 włączenia jak wszedłem na singlu to lagowało, potem coś się unlockło tak jakby i 400fpesikow :D 

Opublikowano

Jest tam też paczka pod serwer?

PC'ta raczej nie słabego, ogólnie to pierwsze 3-4 włączenia jak wszedłem na singlu to lagowało, potem coś się unlockło tak jakby i 400fpesikow :D 

Nwm czm, drollbox Ultra mi sie nie chce włączyć strasznei długo się ładuje a potem sie wkurwiam i wyłączam klienta ;D ramu dałem 8192 iw tej drugiej rubryce tez 8192 i nwm czy to dobrze ustawiam :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...