Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupywanie przedmiotów

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem chciałbym zakupić kluczyki do CS:GO lecz gdy chce je zakupić mam zablokowaną opcje "kup" i wyświetla mi się informacja że ta opcja jest zablokowana ponieważ musze coś najpierw kupić ale hello ja chce kupić ale nie moge.Nie wiem czym to jest spowodowanie.Jest też na steamie protfel,chciałbym go doładować za pomocą paysafecard w kwocie 20PLN czyli jest to 4,30euro i teraz mam wybrać opcje doładowania za 5euro?Proszę o pomoc ponieważ nie wiem jak to wszystko działa :D

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Musisz ogarnac jeszcze psc na jakies 3-4 zl i Ci starczy na 5 euro, mniej nie doladujesz. Co do rynku to musisz kupic byle jaka gre za grosze na steamie i po 30 dniach odblokuje sie rynek.

Opublikowano

Minimalna kwota doladowania 5 euro

Klucze mozesz kupic w cs;Go na rynku nie oplaca sie

na rynku mozesz kupowac dopiero jak zakupisz w jednym roku min. jedna gre badz klucz w cs:go (jezeli kupiles cs;go giftem/cd key to musisz w cs;ie kupic zeby ci sie odblokowal (bedziesz czekal 30 dni)

Opublikowano

Inaczej bo nie rozumiem musze po 1 doładować portfel.Csa mam z cd-keya z fabryka kluczy.pl i jak doładuje portfel to wchodze do gry i kupuje klucz tak?I czekam 30 dni na otrzymanie kluczyka?Sorry ale jestem zielony

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...