Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytań jeśli ktoś jeszcze w to gra

ShrooM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy znajdzie się tu jeszcze pare osób, które w to grają lecz mam taką nadzieje :)
Otóż pare dni temu zainstalowałem sobie tą gre i jestem bardzo zadowolony z urozmaicenia Eqwipunku, nie każdy ma to samo itp. Przechodząc do rzeczy.
Jak takie EQ zdobywać ? złoto zdobywa się bardzo ciężko, to co wypadnie z jakichś wazonów w dungeonie to max 15 sztuk złota, mam 18 lvl lecz nie mam pojęcia jak się zaaklimatyzować by coś mieć.
Gram tą postacią co ma łańcuchy i na razie mam takie łańcuchy które dostałem, a nic innego nie może mi wydropić. Niby za dungeony dostaje się złoto.. gó**o prawda ,że tak powiem bo zdobywam tylko expa i nie wiem czego gold nie leci skoro jest pokazywany w podsumowaniu ,że można dostać. Nie wspomnę już o kupieniu potionów które 10 sztuk kosztuje 2000 golda skoro ja przez 18 lvi nadropiłem ledwo 2200 bo rozwalałem wszystko co popadnie w dung.
Jak  to rozkminić? skąd ludzie mają takie PRO EQ. Jakieś porady ? jak tego golda wydropić ?

Opublikowano

gold za misje na wczesnych lvlach jest zablokowany żeby się botów nie mnożyło, tak jak na amerykańskim. ale od 20 lvl mniej wiecej już normalnie bedziesz dostawac za ukonczenie od 3 do 10 k na poczatek pozniej za trudniejsze misje w zaleznosci od wykonanych zadan nawet do 60 - 70k za samo przejscie dungeonu nie licząc dropu  który może iść w miliardy :) pozatym są liczne eventy - skoro dopiero zaczynasz to troche minie zanim się wczujesz ale eventy to ważniejsza częśc tej gry i trzeba śledzić na bierząco rynek, alalizować ceny badać jak przyszłe wydarzenia wpłyną na grę - np. 10 grudnia wyjdzie nowa postać = co za tym idzie wzrost popytu na magiczne przedmioty, wzrost popytu na usługi craftingu,  wzrost popytu na life stony, magic powdery, scroole ( okresowo ) cała bizuteria juz teraz ta magiczna kosztuje 3x wiecej niz normalnie co tu mowic co sie bedzie dzialo 10tego grudnia :D, pozatym dropy na misje - ludzie idą wtedy na szybkość a skoro mają na koncie 500kk to co im szkodzi wydac 30k na głupiąskure gnolla i zaoszczedzic pare minut potrzebnych na przejscie misji skoro moga ten czas wykozystac na misje niezbedna :D - po pierwsze kalkulacja :p ceny dropów do misji osiągają absurdalne liczby :)

miłej przygody wystarczy się wciągnąć i lubić dobry biznes :D

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...