Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się robić taki serwer?

SERWER  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oplaca się robić taki serwer

• Tak
      8
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się da osiągnąć, na pewno. Jeżeli coś się chce to się da! Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Pokaże on jak to kiedyś było i będzie taki flashback! :) Podoba mi się.

Kappa.

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry pomysł i może wypalić , skaf to już nie to co kiedy. :( Daj zanać jak skończysz :)

Opublikowano

Oczywiście trochę serwer się będzie różnił i jeżeli pamiętacie co było na 3 edycji napiszcie bardzo się przyda:D oczywiście serwer powstanie za jakieś 2-3 tygodnie. Poszukuje także technika więc jeżeli jesteś zainteresowany napisz do mnie na Skype jany1129 dzięki.

Opublikowano

Mi naprawdę powiem wam brakuje starego dobrego minecrafta i tych pierwszych serwerów freebuild (np. lycosa). Bardzo lubię i popieram takie pomysły powrotu i odtworzenia starych edycji także cieszę się że są takie pomysły. Trzymam kciuki aby wyszło :D

Opublikowano

Ciekawy pomysł, ja by ktoś chciał się za to zabrać mogę pomóc (vps) to więcej info w opisie ^^

Na pewno sporo osób by wróciło do starych czasów ;)

Opublikowano

Jak chcesz, ale to będzie kopia moim zdaniem.

Pomogłem? Daj Like! :D

Z Poważaniem

MatrixPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...