Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poleci ktoś dobre słuchawki w cenie max 200 zł do:

1.

Do grania w np w csa

2.

Do sluchania muzyki bez przerwie w szkole.

Najlepiej aby były bez mikro. Same słuchawki.

Opublikowano

Ciężko pogodzić granie w csa z słuchaniem muzyki w szkole. Potrzebne Ci zamknięte z dobrą izolacją do szkoły, jednocześnie dobra scena i pozycjonowanie w cs'ie co jednak wskazywałoby na konstrukcje otwarte/półotwarte. 

Jeśli bardziej myślisz o słuchaniu muzyki w szkole/na mieście to masz promocje na AKG K619 w mediamarkcie:

http://www.mediamarkt.pl/sluchawki-akg-k619-niebieski,id-679175?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml&ceneo_spo=true

Jeśli bardziej granie w CS'a to Superluxy się raczej najlepiej sprawdzą w tej cenie.

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy ile masz kasy, HyperX Cloud kosztują około 300zł tak samo jak ich model bazowy Takstar Pro80. Superluxy są tańsze, HMC631 z mikro to ~250zł a HD669 to około 130zł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@TrueFaith

Mógłbyś opisać na co patrzeć przy zakupie słuchawek?

Jak narazie zdecydowalem sie na Superlux HD 681EVO lecz nie wiem czy będą w komputerowym w mojej okolicy.

Opublikowano

Mam superluxy hd 6(69) od około miesiąca - dwóch i sprawują się świetnie. Korzystam z nich głównie do ogladania youtube oraz grania w cs:go. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...