Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WoT Blitz

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z instalacją WoT Blitz. Otóż gdy odpalam apke (pobraną z tego forum) wyskakuje mi, że na karcie mam za mało miejsca i na zwykłej (wbudowanej pamięci też) problem tkwi w tym, że karta ma ponad 8 GB wolnego miejsca, a w launcherze jest napisane, że tego miejsca jest wolnego jedynie 1,9 GB o.O

Wie ktoś moze jak to naprawić? Karta jest czysta nie ma na niej ani jednego pliczku. 

Opublikowano

Zformatuj ją,i musisz mieć 3 gb wolne na telefonie nie na karcie bo do instalacji tyle wymaga a później wybierasz gdzie mają się pobrać sie pliki gry

Opublikowano

Zformatuj ją,i musisz mieć 3 gb wolne na telefonie nie na karcie bo do instalacji tyle wymaga a później wybierasz gdzie mają się pobrać sie pliki gry

To jeśli mój tablet nie ma wbudowanych tych 3GB to nie pogram ;d ?

Opublikowano

Japierdole...

Wie ktoś może jak to obejść, albo dałby ktoś na hosting pobrane pliki?

Instalka waży 44 mb,insralacja 3 gb ,pliki pobierane 955 mb... Bez zainstalowanej aplikacji nie pograsz.nawet jak dostaniesz pliki Jedyne co możesz zrobić to kupić coś innego
Opublikowano

Instalka waży 44 mb,insralacja 3 gb ,pliki pobierane 955 mb... Bez zainstalowanej aplikacji nie pograsz.nawet jak dostaniesz pliki Jedyne co możesz zrobić to kupić coś innego

Kupować nowego tableta po to żeby przetestować 1 grę? No nie bardzo ;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...