Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

F5 - Jest ominięcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z sharpem, otóż to że występują takie problemy. L# sam sie injectuje ale skrypty same się nie ładują do gry. Trzeba wciskiwać F5 co wiąże się ze spadkiem FPS najczęściej u mnie do 0 gdy normalnie mam po 80 i ciągle mam bugsplaty. Ze wszystkimi skryptami prawie tak mam. 

Wie ktoś jak można naprawić, aby nie trzeba było wciskiwać F5 tylko odrazu po wejściu do gry były by załadowane? Dawniej tak było, wczesniej przed tym nowym launcherem L#

Opublikowano

Witam. Mam problem z sharpem, otóż to że występują takie problemy. L# sam sie injectuje ale skrypty same się nie ładują do gry. Trzeba wciskiwać F5 co wiąże się ze spadkiem FPS najczęściej u mnie do 0 gdy normalnie mam po 80 i ciągle mam bugsplaty. Ze wszystkimi skryptami prawie tak mam. 

Wie ktoś jak można naprawić, aby nie trzeba było wciskiwać F5 tylko odrazu po wejściu do gry były by załadowane? Dawniej tak było, wczesniej przed tym nowym launcherem L#

Też tak mam. A co do bugsplatów to zauważyłem ,ze skin changer bugsplatuje po F5, a takto wszystko jest ok. Ja osobiscie nie klikam F5 tylko zawsze na początku każdej gry odpalam skrypty ręcznie zaznaczając i odznaczając ;) 

Opublikowano

Też tak mam. A co do bugsplatów to zauważyłem ,ze skin changer bugsplatuje po F5, a takto wszystko jest ok. Ja osobiscie nie klikam F5 tylko zawsze na początku każdej gry odpalam skrypty ręcznie zaznaczając i odznaczając ;)

W moim przypadku jest to praktycznie nie mozliwe do wykonania. Gdy gra się zaczyna to nie mogę prawie wyjść z gry (minimalizować) bo wtedy mi bugsplatuję też.

Opublikowano

W moim przypadku jest to praktycznie nie mozliwe do wykonania. Gdy gra się zaczyna to nie mogę prawie wyjść z gry (minimalizować) bo wtedy mi bugsplatuję też.

A jednak działa, mogę wychodzić w trakcie ładowania bez lagów. Masz like

Wina core.

Zostanie niedługo sfixowane przez Joduskame.

Mam nadzieje bo nie chce mi się 5 skryptów ręcznie włączać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...