Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy kolega okazał się frajeremJ

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pokłóciłem się z kolegą , zaczyna do wszystkich kozaczyć znamy się od zerówki , od pewnego czasu cały czas mnie prowokuje strzela papierami itp chodził miesiąc na siłkę teraz ćwiczy w domu czasami na drążku  i  zaczął kozaczyć waży 5kg więcej ode mnie . Jeszcze 2 lata temu dojebałem mu 2 vs 1 (Ja byłem tym 1 bo kolega mu pomógł ) No i dziś mieliśmy się bić ale za bardzo nie chciałem teraz się zastanawiam czy dałbym mu rade przegrywam z nim na rękę itp jest slilniejszy zna moje słabe punkty a ja jego np ma problemy ze szczęką myślicie ze mam jakie kolwiek szanse ? łapie często za szyje i już nie mam szans lub dźwignie mi zazwyczaj nakłada

Opublikowano

Ja udzielę ci zgoła odmiennej rady. Możesz się do niej zastosować lub ją zlać - twój to wybór.

Ogarnij się. Nie ma sensu z lać się z kimkolwiek tylko po to, by mieć szacun na gimbie. Skoro był kiedyś twoim przyjacielem (a może kolegą? kochankiem?), to raczej uda ci się załatwić sprawę ugodowo. Zwłaszcza że, jak sam przyznałeś, nie jesteś pewien wygranej. Kup mu czekoladki, różę, flaszkę czy czym wy tam siebie obdarowujecie lub po prostu porozmawiaj. Próbowałeś chociaż? Zachęcam do takich rozwiązań. Oczywiście, jeśli to nie poskutkuje, solo będzie najlepszym rozwiązaniem, hłe hłe.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

nie no ja takiego to bym usunal na fb i niech sie kisi w czyscu

ucz sie do pszyrki zdobadz lepsza ocene i niech zobaczy kto jest glupszy !1!!111!!

­

Opublikowano

Ja udzielę ci zgoła odmiennej rady. Możesz się do niej zastosować lub ją zlać - twój to wybór.

Ogarnij się. Nie ma sensu z lać się z kimkolwiek tylko po to, by mieć szacun na gimbie. Skoro był kiedyś twoim przyjacielem (a może kolegą? kochankiem?), to raczej uda ci się załatwić sprawę ugodowo. Zwłaszcza że, jak sam przyznałeś, nie jesteś pewien wygranej. Kup mu czekoladki, różę, flaszkę czy czym wy tam siebie obdarowujecie lub po prostu porozmawiaj. Próbowałeś chociaż? Zachęcam do takich rozwiązań. Oczywiście, jeśli to nie poskutkuje, solo będzie najlepszym rozwiązaniem, hłe hłe.

Tak gadałem to cyrklem we mnie pierdolną ....

Uczeń
Opublikowano

Nieporadność ludzi w dzisiejszych czasach mnie przeraża. No k*rwa, pytać się na forum czy da radę wpierd*lić koledze. Są jakieś granice. Załatw to po męsku, daj mu w mordę jak będzie trzeba, problem rozwiązany. Nie rozumiem jakich odpowiedzi oczekujesz, "po prawym sierpowym jebnij lowkicka", "dasz radę jeśli zrobisz questa na +50hp"? Trochę zaradności życiowej, ludzie...

Opublikowano

Więc dlaczego po prostu go nie zignorujesz? Nie ma sensu tracić czasu na takich frajerów. :f

Jak mogę go zignorować jak Prowokuje mnie

Opublikowano

Gdyby cię nie prowokował, to chyba nie musiałbyś go ignorować, nie? Pomyśl trochę. :x Po jakimś czasie mu się znudzi.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Żenujący poziom tematu jak i sam temat.

Co do walki to zależy od wielu czynników : Budowa, psychika, szczęście itp. itd. nikt oprócz Ciebie nie odpowie Ci na pytanie czy dasz radę (a patrząc na twoje wahania zakładam że nie dasz).

Co do moich preferencji walka nie jest rozwiązaniem ja bym go najzwyczajniej w świecie olał.

Skoro Cię prowokuję poćwiczysz stoicką cierpliwość ignorując to. Jeśli nie wytrzymasz uderz go z zaskoczenia chociaż masz większą szanse (zakładam że rozmowa ze starszymi osobami odpada)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A masz w ogóle jakieś pojęcie o biciu się? Wiesz chociaż jak prawidłowo trzymać gardę? Znasz jakieś podstawowe techniki, np. rzut przez ramie albo jakieś proste dźwignie/podcięcia? Łapie za szyje? W sensie gilotyny, że stoi za tobą i cie łapię za szyję oburącz czy stoi za tobą i cie dusi? W pierwszym przypadku jak cie dusi od od twojej prawej strony, to lewą rękę pchasz mu twarz do tyłu, prawą walisz w splot albo w jaja i podcinasz swoją prawą nogą jego lewą i powinien się wyglebać.Jak stoi z tyłu i cie dusi, to najpierw staraj się kopnąć go w jaja tylnym kopnięcie/lokciami po glowie, potem wypchnij go dupą, złap za kark i przerzuć przez bark.

Pooglądaj trochę tego: 

http://www.fighttube.pl/krav-maga/
http://www.fighttube.pl/combat-56/

Jak się nie będziesz z nim bił i nie pokażesz, że nie można tobą pomiatać, to już do końca szkoły, będzie cię gnębił i wyjdziesz na frajera.

Opublikowano

Nie umiesz go zignorować? Ja takich typów w gimbazie zignorowałem i był spokój -,- porozmawiajcie a jak to nie zadziała olej typa na dobre ignorowanie jest łatwe tylko trzeba mieć cierpliwość. Naucz się kryć emocje na twarzy np. Złość i licz do 10. Metoda działa. Uświadom mu też że nie umie on normalnie załatwić normalnie konfliktu tylko pięści go ratują a to że ćwiczy na siłce nic mu nie da jeśli ćwiczy np. 1 miesiąc, dopiero po dłuższym czasie będą efekty

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Witam pokłóciłem się z kolegą , zaczyna do wszystkich kozaczyć znamy się od zerówki , od pewnego czasu cały czas mnie prowokuje strzela papierami itp chodził miesiąc na siłkę teraz ćwiczy w domu czasami na drążku  i  zaczął kozaczyć waży 5kg więcej ode mnie . Jeszcze 2 lata temu dojebałem mu 2 vs 1 (Ja byłem tym 1 bo kolega mu pomógł ) No i dziś mieliśmy się bić ale za bardzo nie chciałem teraz się zastanawiam czy dałbym mu rade przegrywam z nim na rękę itp jest slilniejszy zna moje słabe punkty a ja jego np ma problemy ze szczęką myślicie ze mam jakie kolwiek szanse ? łapie często za szyje i już nie mam szans lub dźwignie mi zazwyczaj nakłada

Sądzę, że tutaj ci wiele da zwinność oraz technika.

Nie idź na chama, aby tylko go jebnąć... Zapewne on tak zrobi~ Typowy paker.

Musisz być sprytny.

Wykorzystaj swoje mocne strony oraz jego słabe strony.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zachowujecie się jak dzieci, jeżeli jest osoba która stwarza ci zagrożenie powiedz ze idziesz z tym na policję i oni się tym zajmą.

Jeżeli myślisz że jesteś " git ziom i będziesz frajer bo idziesz na psy " jak to małolaty myślą to tu się mylisz nikt nie ma prawa naruszyć twojej nietykalności

za naruszenie są konsekwencje, jak dorośniesz to zrozumiesz bo jak na razie widzę że się tylko bawicie. Więc miłej zabawy, poćwicz trochę magię w necie może puścisz mu jakiegoś fireballa... albo jak cię leje krzycz że masz lagi.

Opublikowano

Dajcie se spokój jeszcze Was z gimnazjum wywalą i kto sprawdzian z przyry napisze?

@antywarmowyodmodapost

Idź na siłkę przypakuj bajca i mu wy***.

Po 2 co to za kolega z którym się bijesz?-,-

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

"Najlepszy przyjaciel," "znamy sie od zerówki", to nic ze najebalem mu 1vs2, to nic ze znów chcielismy sie napierdalac, a idz pan w h*j z taka patologią.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Podchodzisz.
- Grzecznie się pytam, odczepisz się?
Będzie się śmiał lub podskakiwał. Prosty, prosty, łokieć. Twarzy to on chyba nie ma z tytanu -.-

yiWCsl1.png
Opublikowano

Podchodzisz do niego i dajesz 386171417467873949229.png a jak dalej będzie się stawiał to 953831417467873949229.png. Bijecie się dopóki któremuś się znudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...