Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwerów Metin2 & Tworzenie Grafiki pod serwer - Youtube 6.000+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oferuję wam moją pomoc graficzną zarówno na serwerach prywatnych, ale również na forach stronach itd.

Mój kanał na YouTube aktualnie posiada 6.400 widzów, dla tego również mogę wam zaoferować reklamę prywatnego serwera Metin2.

Nazywam się Edward (Edu) mam 21 lat i interesuje się tworzeniem estetycznej jak i zarówno pięknej grafiki komputerowej.

Pracuje w programach takich jak Adobe Photoshop i czasami w Gimpie.

Moją karierę jako grafik zaczynałem na bardzo starym, może wielu z was znanym forum pana Jarosława FaceMe**n. 

Pełniłem u niego funkcję grafika głównego, zajmowałem się głównie tworzeniem grafiki na prywatny serwer Metin2 Balmora.

Do dzisiejszego dnia wykonuję małe projekty graficzne, doradzam ludziom, pomagam i uczestniczę w wielu różnych Konkursach graficznych.

Używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworzę ładne prace, które później jeszcze lepiej się prezentują.

Więc jeżeli jesteście zainteresowani współpracą, to chętnie wam pomogę.

Wystarczy napisać do mnie na GG:  51073513

Tutaj zostawię wam dwie prace graficzne które ostatnio wykonywałem.

Js9d3JF.jpg

iNhZJeF.jpg

Tutaj mam również bardzo starą już prace, kiedyś zajęła pierwsze miejsce w Konkursie na MPC Forum.

sBAd4EX.png

Myślę że można mnie wybrać ponieważ moim atutem jest współpraca oraz sumienność wykonywanej przeze mnie pracy.

Jestem strasznie zawzięty i odpowiedzialny, dzięki temu moja praca jest jeszcze lepsza.

Dostęp do komputera jak i do internetu mam 24/7, ponieważ pracuję jako Grafik Komputerowy w rodzinnej firmie.

Dużo czasu jestem w stanie poświęcić dla wykonywania tej roli. 

Jestem typem człowieka, który potrafi dojść do porozumienia, rozwiązać problem lub działać tak żeby tego problemu nie było.
Mam dostęp do TS3, więc porozmawiać można zawsze i wszędzie. Polszczyzną władam bardzo poprawnie i ortografia nie jest mi obca.
Myślę że można mi zaufać i dać mi szansę.

Opublikowano

Troche to podejrzane :D, że akurat piszesz ten temat przed startem balmory s2.

Nie wiadomo co za tą ofertą się kryje i kto :D.

Takie moje zdanie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prace na niebyt wysokim poziomie tlo + wygumkowanie ew. maska i pedzel. Jeszcze potrenuj a bedzie coraz lepiej, pozdro.

nie reklamujemy kanałów yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...