Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szuka Beta Testerów

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Z uwagi na zmianę struktury działów dotyczących TeamSpeaka, pozwolę sobię zamieścić info tutaj, mam nadzieję, że regulamin nie zostanie złamany.

Po moich przygodach kiedyś z PokeBOTem, potem JTSem i w końcu z płatnym mbotem doszedłem do wniosku, że warto stworzyć coś nowego, co będzie w końcu działało tak jak JA CHCE, a nie jak narzucił programista. Wziąłem się więc do roboty i mam w opracowaniu Bota Serwerowego w fazie alphy.

Po co to piszę tutaj? Bo już niedługo planuję wypuścić betę i potrzebuję Waszego Wsparcia, a właściwie osób, które pomogą mi testować Bocika.

Większość funkcji bota to:

- połkowanie kanałów administracyjnych (dowolna ilość kanałów, dowolna liczba podpiętych rang)
- liczba osób online w nazwie serwera(RealTime)
- informacje o statusie członków administracji(RealTime)
- aktualizowany kanał dostepnych rang serwerowych dla użytkowników(okresowo)
- limit ikonek na użytkownika(RealTime)
- ochrona nagrywania, afk, mute, idle time (RealTime)

-ochrona nazw i posiadania numerków strefa prywatna (RealTime)
- statystyki każdego użytkownika na serwerze(czas spędzony przez ostatnie 24h/3dni/7dni/30dni (RealTime)
- statystyki Administratorów i generowanie wykresów do Excela
- zakładanie kanałów prywatnych i vip przez bota
- przenoszenie kanałów między strefami i opinanie w odpowiednie permisje
- odnajdowanie usera, przenoszenie usera na kanał
- przenoszenie wszystkich z kanału na inny kanał
- komenda zwołująca zebranie dla adminów, przenosząca na kanał zebrania
-aktualizująca się lista administracji (RealTime)
- selekcja kanałów prywatnych na podstawie daty bądź średniej aktywności
- w razie nieobecności administracji możliwość nadawania ikonek przez bota na centrum
- przenoszenie wybranych grup po zalogowaniu
-wiadomość powitalna i ogłoszenia okresowe
– rejestracja po ustalonym czasie zalogowania(nie trzeba odwiedzać Centrum Pomocy)

Osoby, które chciały by spróbować swoich sił przy testowaniu Bota zapraszam do kontaktu na [email protected]

WAŻNE!!!
Beta testem nie dostanie plików bota, które piszę, będzie to możliwość testów poprzed zdalny restart i konfigurację bota przez www lub plik ftp, gdzie jedyne co będziecie mogli edytować to plik konfiguracyjny.

Przewiduję do 20 testerów, a po zakończonym wydaniu wersji stabilnej możemy pomyśleć o współpracy ;)

Zapraszam

@ [email protected]

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...