Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source| Co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K
L
A
M
A

Jeżeli temat został napisany w złym dziale proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Witam wszystkich.

Otóż na jakiś czas odpuściłem sobie Metina... Teraz wracam i widzę, że wyciekło Source gry. Myślę sobie, fajna sprawa, teraz nie będzie problemu z jakimikolwiek modyfikacjami gry.

Jednak nie wiem jak go używać... tzn. wszystko napisane w C++ (dobrze się składa bo na tym języku dosyć dobrze się znam.)

I tutaj zaczyna się wasza rola. :D

Prosiłbym o aktywny link do Source. Po drugie troszkę nie rozumiem całego procesu. Zmienię coś w kodzie i dalej?

Czy trzeba jakoś "przygotować" swojego klienta?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

nikt Ci nie poda tu linku do source bo forum tego zakazuje. jak już edytujesz kod to kompilujesz game (przez freebsd), i tyle

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Czemu ludzie przeczac samym sobom, myślą, że się dowartościuja? Ciekawe to jest.

@topic

Wystarczyło, żebyś napisał, że nie znasz się na tym, a chciałbyś zacząć, a nie zgrywać z siebie geniusza, który nie rozumie elementarnych podstaw. Skoro nie wiesz co robi się z kodem to znaczy, że nie miałeś nigdy z nim styczności.

Opublikowano

Czemu ludzie przeczac samym sobom, myślą, że się dowartościuja? Ciekawe to jest.

@topic

Wystarczyło, żebyś napisał, że nie znasz się na tym, a chciałbyś zacząć, a nie zgrywać z siebie geniusza, który nie rozumie elementarnych podstaw. Skoro nie wiesz co robi się z kodem to znaczy, że nie miałeś nigdy z nim styczności.

Więc przepraszam, może źle się wyraziłem... :|

Geniusza z siebie nie robię... W żaden sposób nie mam zamiaru się dowartościowywać.

nikt Ci nie poda tu linku do source bo forum tego zakazuje. jak już edytujesz kod to kompilujesz game (przez freebsd), i tyle

Kompiluje game i wrzucam na serwer, i tyle?

Opublikowano

Więc przepraszam, może źle się wyraziłem... :|

Geniusza z siebie nie robię... W żaden sposób nie mam zamiaru się dowartościowywać.

Kompiluje game i wrzucam na serwer, i tyle?

Evor zwrócił Ci uwagę a Ty nadal się ośmieszasz, co jest z Tobą nie tak? Wszyscy w domu zdrowi?

Weź wypierdol te hobby.

0LsM05U.png

Opublikowano

Evor zwrócił Ci uwagę a Ty nadal się ośmieszasz, co jest z Tobą nie tak? Wszyscy w domu zdrowi?

Weź wypierdol te hobby.

Ehm...

Dziękuję wszystkim za szczerą pomoc.

Proszę o zamknięcie tematu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...