Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na działki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam pluginy na automatyczne nadawanie działek, najlepiej żeby miał kilka fajnych opcji. Chcę żeby taki plugin był bardziej pod freebuild, bo słyszałem że ten PlotMe jest do D ;/

55jk0m.jpg

Opublikowano

Nie wiem kto ci mówił że PlotMe jest do D.

PlotMe to świetny plugin na działki.

Jeżeli ci pomogłem zostaw like!

Opublikowano

Bo jest do dupy . Niby są te automatyczne działki ale dla mnie to już nie jest freebuild . Możesz używać SimpleRegionMarket bądź BuyRegion. Mam jakiś plugin na działki na kompie . Chcesz sprawdź . Nie pytaj mnie jak tam to wszystko ustawić bo nawet nie wiem co to .

DL: http://speedy.sh/ptrpe/ ####link usunięty

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/4e874a08b3389bcd825c9d62c9c2592f2e6f68e3e890758dfa7c674e7dbd01c8/analysis/1417443589/

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Plotme, ale żeby zrobić świat to potrzebujesz Multiverse-core, Multiverse-portal

Pomogłem? Daj Like! :D

Z Poważaniem

MatrixPL

Opublikowano

Może to nie na temat ale:

PlotMe, jest to D. Bo to nie jest już taki freebuild, który fascynuje. :P

Ogólnie polecam SimpleRegionMarket.

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

PlotMe jest dobry, bo wszystko dzieje się z automatu i ma wiele ciekawych opcji, które niestety na większości serwerów nie są wykorzystywane. Co do Simple Region Market to trzeba mieć sporo czasu żeby wszystko przygotować, ale plusem jest, że można robić dowolne działki, mieszkania itp. Mam u siebie oba pluginy, żeby gracze mogli mieć różne działki, jednak wolą te zwykłe plotme.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...