Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Autorski Tryb (Serwer)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno wprzyciłem na forum temat dotyczacy serwera Survial +Gildie i uzytkownik @1361622928-U485574.pngKwabedzPL04 Napisał Zebym nie robic serwera survival + Gidlie jest ich dużo i ze lepiej zrobic autorski tryb macie jakies pomysły ? Najlepiej na pw w ewnetualnie tu w poscie Dzieki :) 

Najlepsza OdP = LAJKI :D

Opublikowano

Tak samo się z nim zgodzę bez sensu robić kolejny  serwer SV+Gildie/frakcje... Może zrobisz serwer oparty na prawdziwym życiu ?

Opublikowano

Możesz zrobić serwer RPG bądź SkyBlock teraz jest mało takich serwerów, a jak wiadomo mają najlepsze klimaty do grania dla graczy.

Zrób jakieś ciekawe budowle na serwerze np: Hotele, zamek, wieża, willa itd. Możesz również zrobić duży spawn (zależy, kto lubi duży lub mały) zazwyczaj gracze wybierają duży.

Jeżeli nie umiesz budować wielkich zamków, czy coś innego, to wynajmij na serwer budowniczego ;) 

Możesz pobudować takie zamki na serwerze:

40f8b21003104cc3med.jpg

Opublikowano

Piszesz autorski tryb a każesz nam wymyślać niego. Brawo.
Zrób jakieś autorskie minigame (chodzi o rozgrywke, a nie jak wiekszosc mysli o pluginy).

Opublikowano

Dzizus, kto Ci powie o własnym trybie co on go wymyślił, prędzej sam by otworzył serwer niż by się z tobą wiedzą by się podzielił...

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Tutaj trzeba być kreatywnym ;) Nikt ci nie wymyśli trybu gry. Pomyśl o nowościach wprowadzonych w najnowszym minecraft i zobacz z czego można zrobić coś na co nikt jeszcze nie wpadł. Niby nie ma pomysłów ale jakoś parkour powstał a pamiętam żałowałem że sam na to nie wpadłem a to takie oczywiste.

Opublikowano

nom postarales sie!

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

RPG ! Nie ma ani jednego w polsce ;) Ale zaraz zaraz , jak to nie ma ?! Wszystkie serwery RPG to tylko podróbki . Zajrzyj na angielskie serwery RPG i zobacz jak to wszysto wygląda. A szukam nowego bo tam mi się już fabuła skończyła c: . A mówiąc po krótce . Całość ma jakąś fabułe , questy,moby itp itd . Do tego dochodzą epickie budowle , czego w polsce jest mało , bardzo mało. Angielskie serwery nie mają rang i P2W i co ? Nadal istnieją . A sv+gildie to gunwo i nigdy nie rób czegoś podobnego ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@Ztrollowany mam prozbe napisał bys mi co zrobic na takim Serwer Chodzi mi o pl bo ja sobie ogarne paczke tylko niewiem co ma byc w niej 
nie chce konkretnych nazw pl tylko co ma byc :P np questy (misje) i jak to mniej wiecej wygladac Z góry THX.

Ps. Myslełem co nad Wlasnie serwerem RPG ale cos w stylu normalnego życia że masz rodzine , Działki (cuboidy na mapie spawna do kupienia) 
Na tabliczkach Sklep W GUI Nagrody za Zdobyte żeczy ITP.

Opublikowano

Skoro to ma być autorski tryb to nie każ innym go wymyślać, tylko sam się wysil. Rozejrzyj się po serwerach/forach, a może jakieś elementy wpadną Ci w oko. Poszukaj jakieś ciekawe pluginy, które w dużym stopniu urozmaicą rozgrywkę i dodadzą Minecraftowi świeżości.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...